≫ 

Ovo Jokićevo promašeno bacanje definitivno je ostavilo Denver bez finala: Nikola je rešetao i punio koš Portlanda, ali to nije bilo dovoljno! (VIDEO)

Jokić je imao sjajno veče, ali je na kraju Portland bio koncentrisaniji

  • 10

Tanka je linija između heroja i tragičara, a to je, na žalost, u meču polufinala NBA plej-ofa Zapada u kojem je Denver izgubio od Portlanda, dokazao srpski internacionalac Nikola Jokić.

Naime, Jokić je odigrao sjajan meč u kojem je postigao 29 poena, 13 skokova i 2 asistencije, ali je na 1,38 minuta pre kraja prvo  flouterom približio svoj tim na 94:93, a onda nova neizvesnost.

Na 11,4 sekunde pre kraja, rezultat je bio 98:95. Posle tajmauta Nagetsi su krenuli u napad, lopta je došla do Jokića koji je fauliran za dva slobodna bacanja, od kojih je jedno, možda i ključno promašio. Umesto toga, Portland je došao do 4 poena prednosti, što je bilo nedostižno za tim Majka Melouna.

VIDEO: Poslušajte šta je trener Nagetsa rekao o Jokiću na srpskom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vlada NS

    13. maj 2019 | 08:44

    To bacanje nema veze sa celom utakmicom jer je ostatak tima uzasno odigrao... Bacali ko kamena s ramena,katastrofa...

  • Fv

    13. maj 2019 | 09:21

    A to sto je onaj Dzamal Marej "silovao" loptu na +17 za Denver kad ga nista nece, i omogucio Portlandu da se vrati u mec??? Jokic je najmanje kriv, da nisu imali njega, ne bi usli ni u plejof

  • S

    13. maj 2019 | 10:22

    Odlucio je sut za tri Denvera. Ne mogu jednu trojku da ubodu citav mec... Jokic je sinoc bio sjajan 29p, citav plej of odigrao odlicno ali sinoc nije imao pomoc saigraca

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA