≫ 

Da li ovo Jokić već cepa pivo u kladionici sa ortacima? Paparaco fotka iz Sombora postala hit na internetu! (FOTO)

Neko je krišom fotografisao zvezdu Denvera u trenucima opuštanja

  • 45
Geri Heris, Haris, Nikola Jokić Šta kažeš da skokneš do Sombora? Foto: Marko Jovanović

Košarkaš Denvera, nadajmo se ovog leta i reprezentacije Srbije, Nikola Jokić, završio je sezonu u NBA porazom od Portlanda. Usledio je povratak u Sombor, što je željno čekao veoma dugo.

Poznato je koliko Somborci vole Nikolu i da voli da se druži sa starom ekipom, da izlazi na mesta na koja je izlazio i pre, u obične lokale, kafiće i kladionice.

Sigurno je imao šta da ispriča od dogodovština prijateljima, sudeći po fotografiji koja je počela da se širi društvenim mrežama, a za koju se tvrdi da je nastala u noći između utorka i srede, dan posle Portlandove borbe sa Golden Stejtom za tron zapada.

Deluje kao da je Jokić poraz preboleo, sada ostaje da sačekamo i njegovu konačnu odluku po pitanju nastupa na Mundobasketu. Pored toga, posvetiće se još jednom hobiju u svom rodnom gradu...

VIDEO - Nisam jeo burek dva meseca: Jokić nasmejao novinare

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vanjuska rmba

    16. maj 2019 | 12:09

    Skroman momak, jedan od nas, u Srbiji se izgleda samo cene oni sportisti koji zakupe najskuplji seoare na splavovima, piju najskuplji samoanjac, i okupljaju sponzoruse, ti su vam face i uzori kojima se divite a dobri i skromni Nikola koji se druzi sa prijateljima iz detinjstva, i pije jelenka vam dodje da lecite svoje frustracije

  • pravican

    16. maj 2019 | 09:03

    Ljudi,prestanite da kritikujete coveka.Pustite ga na miru.Covek ima gazdu koji mu je platio 147 miliona $ i mora da radi kako mu se kaze,sto je sasvim ok.Posao je to!Podrska za JOKERA!!!!!!!!!

  • Pero lozac

    16. maj 2019 | 11:12

    Donrodosao kuci legendo, tiha vecina te voli i podrzava, a ovi hejteri su glasna manjina..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA