≫ 

Zvezda želi da vrati Kuzmića?

U karijeri ima osvojen šampionski prsten sa NBA ligašem Golden Stejtom iz 2015. godine, kao i Evroligu sa Realom 2018. godine, baš u Beogradu.

  • 3

Šampion ABA lige i povratnik u Evroligu Crvena zvezda želi da u svoje redove vrati košarkasa Ognjena Kuzmića, prenosi košarkaški portal Sportando.

Kuzmić je u beogradskom timu igrao u sezoni 2016/17, kada je u Evroligi prosečno postizao 9.6 poena i 5.5 skokova.

Centar iz Doboja poslednje dve sezone proveo je u Real Madridu, a njegov nastup za "kraljevski klub" bio je ograničen zbog povrede kolena koju je zaradio u oktobru 2017.

Finale ABA Liga,  2 utakmica, KK Crvena zvezda - KK Cedevita, Ognjen Kuzmić Foto: Marko Todorović

Kako se navodi, Crvena zvezda je spremna da Kuzmiću, koji će ovog leta postati slobodan igrač, ponudi novi ugovor.

Izvor Sportanda navodi i da je 29-godišnji centar zainteresovan da se vrati u redove srpskog šampiona, jer bi mu to bila dobra "odskočna daska" ponovo za Evropu

Tokom svog mandata u klubu sa Malog Kalemegdana, Kuzmić je osvojio titulu u ABA ligi i nacionalnom prvenstv, kao i Kup "Radivoja Koraća".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dzoni Granata

    17. maj 2019 | 19:10

    Kuzmic, Teodosic i Jankovic pojacanja uz one sto ce ostati bice to dobra ekipa... Teodosic, Davidovac, Covic Beron, Rivers, Lazic Dobric, Radanov, Perperoglu Jankovic, Simanic, Faye Kuzmic, Odzo, Ristic

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA