≫ 

"Izlomio kičmu" Meliju, poslao po burek Veselog i dao trojku u lice Slukasu: Ovako je izgledala dominacija Vase Micića protiv Fenera (VIDEO)

Fantastična partija srpskog igrača u polufinalu Evrolige

  • 6

Košarkaš Efesa Vasilije Micić bio je uz Šejna Larkina najzaslužniji što je njihov klub prošao u prvo istorijsko finale elitnog takmičenja.

Micić je ubacio 25 poena i imao još jednu asistenciju i pet skokova u pobedi Efesa 92:73. Larkin je postigao 30 poena i imao indeks 43, pa su se njih dvojica često smenjivali u poenterskim serijama i podsećali na dvojac Portland Trejlblejzersa Dejmijana Lilarda i Si Džej Mekoluma.

Micić je imao indeks 27 i od 15 šuteva pogodio je deset (7/9 za dva i 3/6 za tri) pa je u finale otišao sa dvotrećinskim procentima šuta 66,7 posto. Efes sada u finalu čeka CSKA ili Real iz Madrida.

Da podsetimo, naš plej se istovremeno revanširao Fenerbahčeu i za poraz u prošlogodišnjem polufinalu takmičenja kada je nastupao za Žalgiris iz Kaunasa.

VIDEO - Vasilije Micić nakon poraza od Fenerbahčea

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragce

    17. maj 2019 | 20:49

    Svaka cast Micicu,moras biti prvi plej u Kini

  • Milan

    17. maj 2019 | 20:38

    Svaja cast!nadam se da ces pokazati klasu i u Kini za razliku od nba zvezde...

  • NekoKo

    18. maj 2019 | 01:55

    Micić je trenutno naš najbolji plej i ne samo naš nego uopšte u Evropi. To nije slučajno, dečko je prošao sve selekcije kroz reprezentaciju, osvajao medalje i u svim tim akcijama bio je faktički najbitniji igrač. Ovakve igre od njega su se očekivale i ranije. Ispašće da imam nešto ptoriv Tea, ali opet moram da prokomentarišem da pošto u KSS-u i reprezentaciji generalno sve funkcioniše na nekom ličnom nivou, očekujem Tea kao prvog pleja, kako po minutaži tako i po ulozi u timu. Ne postoji tim na planeti koji bi stavio ovom momentu Tea ispred Micića. Čovek dve godine faktički nije igrao košarku. Inače Tea obožavam, ali to je realnost, surova realnost i vrema je da naša reprezentacija počne ni po babu ni po stričevima da gleda samo ono što je za rezultat najbolje. Jokić nam faktički treba samo za taj sam o eventualnom trijumfu nad Amerikancima, mada iskreno za to bi trebalo pored Jokića i još neko čudo da se dogodi. Pod uslovima da se ostali odazovu ida ne bude povreda za sve ostale smo prejaki.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA