≫ 

Nožem na Kijanu Rivsa: Ovo je prva holivudska akcija Bobana Marjanovića (VIDEO)

Srbin se uspešno pokazao na filmskom platnu u nastavku sage o "Džonu Viku"

  • 9

Sjajno se zabavlja srpski košarkaš Boban Marjanović u SAD, gde se, nakratko, sa košarke, kao što je poznato, prebacio i u glumačke vode.

Centar Filadelfije debitovao je u Holivudu rolom u novom "Džon Viku", u pitanju je treći deo pod naslovom "Parabelum", gde je imao priliku da sarađuje sa velikom zvezdom Kijanu Rivsom.

Bobi je baš tim povodom gostovao u specijalizovanoj košarkaškoj emisiji "The Jump", gde je najviše govorio upravo o iskustvu sa snimanja u društvu holivudskog velikana.

- Iskreno, nisam mogao da zamislim da ću u ovoj emisiji promovisati film, ali ovo je nešto novo za mene - počeo je Bobi uz kog je bio legendarni Skoti Pipen.

Druženje i rad sa Rivsom, kaže Bobi, bilo mu je jedno od najboljih trenutaka u životu.

- Osećao sam se sjajno što sam radio sa jednim od najboljih glumaca. Veliki je profesionalac, kao što smo i mi košarkaši na treninzima. Sve ovo je bilo novo za mene, gluma, scene tuče...  On mi je dao neke važne smernice, uputio me na detalje: kad da pričam sporije jer to je, u principu vrlo važno, pošto gledaoci vole da čuju trenutak kad je počeo razgovor.

Marjanović, koji u filmu glumi negativca Ernesta, i Rivs se, nakon dijaloga, sukobljavaju. Bobi je potegao nož a onda kreće makljaža u jednoj biblioteci.

- Bio je sjajan u scenama tuče - kaže Marjanović za svog "kolegu" Rivsa, pa je napavio paralelu sa košarkom:

- I u NBA imamo takođe dobre glumce, ove koji "flopuju", ali ovo je, iskren da budem, drugačija gluma. Zaista je bilo vrlo zanimljivo.

Da li bi voleo da možeš da "flopuješ", bilo je pitanje za našeg centra.

- Znate, toliko sam veliki i težak da, ako bi flopovao, to bi bilo zaista smešno. Dugo bih padao - nasmejao je Marjanović sagovornike u studiju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA