Real sa 30 razlike razbio Zvezdu, ništa od srpskog finala u Evroligi

Crvena zvezda nije mogla do finala juniorske EL

  • 8

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su od Real Madrida u meču u kom su se borili za plasman u finale juniorske Evrolige sa 80:50.

Real je tako nastavio dominaciju koju je pokazao i u mečevima koji su prethodili Zvezdi, pa će u finalu igrati protiv mladih igrača Mege.

Madriđani su potpuno dominirali od početka do kraja utakmice, a meč je praktično rešen između prve i druge četvrtine serijom Kraljevskog kluba 15:0.

Predvodili su ih Karim Kvili sa 14 poena, Osman Garuba je ubacio 12 uz devet skokova, a blizu dabl-dabla je bio i Mario Nakić sa poenom manje od Garube.

Stevan Karapandžić je postigao 14 od 50 poena Zvezde, a Nemanja Popović je dao 13 koševa. Mega je pobedila Žalgiris i sa tri pobede samo overila finale. Najefikasniji u trijumfu Mege bio Petar Kovačević sa 14 poena.

VIDEO - Niko nema što ima Beograd, toliko košarkaških asova na jednom mestu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kk idea Zagreb

    18. maj 2019 | 20:44

    Ocekujemo ponocno saopstenje,krive su sudije ili Vujosevic 😁

  • Milo

    18. maj 2019 | 18:48

    Ne verujem nije se oglasijo gospodin covke sigurmo ,kriva euro liga.

  • Sasa

    18. maj 2019 | 21:29

    Juce protiv Valensije uzeli na suvi talenat, danas na vodu isplivalo nezalaganje i ego. U ovoj ekipi nece biti igraca... Plus Slobodan Klipa nije u stanju da vodi nijednu kosarkasku ekipu u bilo kojem uzrastu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA