≫ 

Nikola bi voleo da igra za Srbiju: Legendarni Duda Ivković objasnio pod kojim uslovom Jokić oblači dres Orlova

Navijači često ne vide opravdane razloge nečije odluka koja nije laka

  • 27

Jedno od glavnih pitanja koje muči ljubitelje košarke u Srbiji, ali i potencijalne protivnike Orlova u Kini, je: hoće li Nikola Jokić zaigrati za reprezentaciju?  Po svemu sudeći, njegova želja se ne dovodi u pitanje, ali odlučuju i drugi faktori. 

Tako je legendarni trener Duda Ivković za Eurohoops istakao da je siguran u Nikolin način razmišljanja koji jeste usmeren ka nacionalnom timu.

- Ja lično mislim da svaki košarkaš želi da igra za reprezentaciju. Šta stoji iza njihovih odluka, to je druga stvar. Na primer, ako trener Nagetsa Majk Meloun kaže Nikoli da mora da odmara, dovešće ga u tešku situaciju. Znam da bi Jokić voleo da igra za Srbiju. Da li će to i biti slučaj, ne znam.

Da podsetimo, Svetsko prvenstvo u Kini na programu je od 31. avgusta do 15. septembra. Srbija nastupa u Grupi D sa Italijom, Filipinima i Angolom.

VIDEO: Nisam jeo burek dva meseca: Jokić nasmejao novinare

VIDEO: Duda Ivković o Beogradu i fajnal-foru

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BGD

    19. maj 2019 | 14:52

    Ko to moze da postavlja uslove za igranje u reprezentaciji??? Ko je to veci od Srbije? Nece da igra, dovidjenja prijatno... Nije sve u ljubavi prema otadžbini, ima nesto i u dolarima...

  • Guzonja

    19. maj 2019 | 16:26

    I Gasol je bio nosilac igre u timovima pa je redovno dolazio

  • vuk

    19. maj 2019 | 15:59

    ma daj stari odlepio si..ti tvoje mudrovanje..gasol, nowitzki su stalno kao zvezde igrali samo nasi kake..hocu igrati i to je to..svaka utackmice je bolje nego bilo koj trening..tu se uci i korak dalje..10 dana ko nov je..ne kopa njivu..a drugo ustati u 3h i ga gledati tu mogu srbi..ici 300/500/1000km da se navije za repku moze se on nemoze..tesku mu pita tetku itd..ma daj.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA