≫ 

Drejk izludeo Adetokumba: Reper ismevao i prozivao NBA zvezdu (VIDEO)

Nesportsko ponašanje poznatog repera koji je utakmicu posmatrao iz VIP dela odmah uz teren

  • 4

Na trećoj utakmici finala istočne konferencije NBA lige između Toronta i Milvokija, gde su domaći uzvratili udarac i smanjili na 2:1 u seriji, gostujući igrač Janis Adetokumbo bio je na udaru repera Drejka, koji je meč posmatrao iz VIP dela odmah uz teren.

Reper Drejk je u sportskim krugovima poznat kao neko ko donosi nesreću timovima za koje navija. Ova praksa se pokazala 100% ispravna kada je fudbal u pitanju, međutim, izgleda da je priča malo drugačije na košarkaškim utakmicama.

Drejk je veliki navijač Reptorsa, redovno mečeve prati iz VIP dela, ali sebi je previše dao za pravo da ceo meč provocira i da gestikulira prema jednom od najboljih košarkaša današnjie Janisu Adetokumbu.

Prvo je nakon jenog katastrofalno izvedenog slobodnog bacanja Adetokumba, Drejk počeo da ga kritikuje i da mu dobacuje nešto, očigledno potcenjivački.

 
 
 
View this post on Instagram
Drake talking smack to Giannis after the air ball. 😳🤣A post shared by House of Highlights (@houseofhighlights) on

To mu nije bilo dovoljno pa je svoje nepoštovanje prema vrhunskom sportisti pokazao kada mu je u lice mahao kada je ovaj dobio šestu ličnu grešku.

 
 
 
View this post on Instagram
Drake waves goodbye to Giannis after he fouls out and the Raptors take game 3. 🤣🤣A post shared by House of Highlights (@houseofhighlights) on

Izraz fer-plej je očito stran Drejku. Neko ko treba da daje drugim primer pao je na ispitu javnog ponašanja. Mnogo okoreliji i slavniji navijači su se kontrolisali gestikuliranja. Omalovažavanje i podsmevanje protivnika svakako nisu stvari koje treba učiti druge i kojima je mesto u sportu.

Međutim, možda je Drejk samo bio pod velikim emocijama jer je tim za koji je navijao napokon išao ka pobedi. Lepo je znati da barm za košarku nisi baksuzan za ekipu koju podržavaš.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA