Neverovatan potez Lenarda: Ovo u NBA može još samo Bobi Marjanović (VIDEO)

As Toronta pokazao kako u praksi izgleda kada igrač sa najvećom šakom u NBA ligi dohvati loptu

  • 0

Toronto Reptorsi su pobedili Milvoki u trećoj utakmici finalne serije istočne konferencije NBA lige, gde su slavili posle dva produžetka sa 118:112.

Najzaslužniji za trijumf bio je Kavai Lenard, koji je postigao 36 poena.

On je imao nekoliko spektakularnih poteza, a na društvenim mrežama posebno se istakao momenat kada je pokupio loptu sa poda jednom rukom neverovatnom lakoćom, kao da je u pitanju teniska loptica.

Razlog za to leži u činjenici da Kavai Lenard ima najveću šaku među NBA igračima i sa njim jedino Boban Marjanović može da se meri.

Njegova šaka duga je 25, a široka 28,5 centimetara, po čemu je Lenard u vrhu NBA lige u istoriji kada je u pitanju dimenzija šake. Iako igrači sa tolikom šakom često i nisu toliko dobri šuteri, Lenard je dokaz da se vežbom sve može usavršiti, a takve fizičke predispozicije daju mu prednost i da loptu pokupe na ovakav način i da tako stekne prednost u odnosu na rivale.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by House of Highlights (@houseofhighlights) on

Da li će finale Zapada biti rešeno već posle četiri utakmice? Golden Stejt vodi sa 3:0 protiv Portlanda i večeras ima meč loptu. Kvota na trijumf šampiona i prolazak u veliko finale je 1,65, a na keca i produžetak serije 2,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Portland - Golden Stejt.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA