Olimpijakos opet nije izašao na teren i ide u drugu ligu, igrači Panatinaikosa igrali košarku između sebe (VIDEO)

Tim iz Pireja ostao dosledan svojoj najavi

  • 6

Ono što je ranije najavljeno, samo je dobilo potvrdu u ponedeljak popodne - košarkaši Olimpijakosa se nisu pojavili ni na drugoj utakmici četvrtfinalne serije protiv Panatinaikosa i biće izbačeni u drugu ligu!

Čelnici crveno-belih već su obavestili policiju da neće doći u OAKA Arenu i da dodatne mere bezbednosti nisu potrebe, dok je PAO, s druge strane, protokolarno morao da se pojavi na terenu.

I da po pravilima sačeka 15 minuta, dakle do 18.15, kako bi i zvanično proglašeni pobednikom. A to vreme za čekanje iskoristili su i međusobno odmerili snage na dva koša.

Inače, Olimpijakos je odbio da igra grčku ligu ukoliko utakmice budu sudile sudije iz Grčke. S obzirom na to da po pravilniku strane sudije nisu moguće, svima je još u subotu bilo jasno da će klub iz Pireja u drugu ligu.

Olimpijakos ima A licencu za Evroligu, pa nemaju razloga za brigu, dok se očekuje njihov ulazak u ABA ligu. Zahtev su podneli, samo još klubovi iz regiona da glasaju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA