≫ 

Spavao sam sa 2.000 žena! Kad nisam imao seks, gledao sam porniće: Šokantna ispovest poznatog NBA igrača koji je bio na ivici smrti!

Lamar Odom priznao da su mu seks i droga doneli velike probleme, kao i da je i dalje zavisnik

  • 6
Kloi Kardašijan i Lamar Odom Kloi Kardašijan i Lamar Odom Foto: Profimedia/iPhoto

Nekadašnji NBA košarkaš Lamar Odom otkrio je zanimljive detalje iz svog privatnog života u autobiografiji koji je nazvao ''Od tame do svetlosti.''

Bivši član Klipersa, Majamija i Lejkersa najviše je pisoa o tome kako ga je bludni život koji je vodio doveo na ivicu smrti.

Podsetimo, Odom je 2015. bio na aparatima nakon što su ga u jednom erotskom klubu u Nevadi pronašli drogiranog i bez svesti.

- Uvek sam bio zavisnik o seksu. Kada se nisam bavio košarkom i ženama, gledao sam porniće. Spavao sam sa barem 2.000 žena - rekao je Odom mkoji sada ima 31. godinu.

Odom je od 2009. do 2016. bio u braku sa Kloi Kardašijan, a u autobiografiji je istakao i zašto je koristio droge.

- Seks je doveo i do zavisnosti od droge. To mi je dalo priliku da udvostručim zadovoljstvo - priznaje Odom koji se i dalje bori sa zavisnošću.

VIDEO: Da li je Kloi izbacila nevernog Tristana iz vile?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bravo

    20. maj 2019 | 20:27

    Matori, ne omalovazavaj kreativnost pisanja, drogiraj se, radi sta god ti volja ali pisac ne mozes da budes... ko tebe shvata ozbiljno u velikom je problemu. Sve najbolje Lamar

  • Mirsad

    21. maj 2019 | 08:29

    Ja nisam imao ni 20 zena, a on 2000

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA