≫ 

Teodosić: Mislim da će Srbija igrati u najjačem sastavu na SP u Kini!

Da li to znači da ćemo Jokića gledati na Mundobasketu?

  • 1

Miloš Teodosić, kapiten košarkaške reprezentacije Srbije, govorio je za zvaničan sajt FIBA o predstojećem Svetskom prvenstvu u Kini!

Ono što navijače u našoj zemlji može da raduje jeste njegovo pozitivno mišljenje oko nastupa Nikole Jokića na Mundobasketu, odnosno hoće li Srbija igrati u najjačem sastavu.

- Verujem da hoćemo. Samo se nadam da neće biti povreda ove godine i da sa tim nećemo imati problema. Mislim da postoji šansa da svi budemo tamo. Ako postoji nešto da se prodiskutuje sa bilo kojim igračem, naravno da ću to uraditi, ali to će biti samo između nas. To je način na koji rešavamo sve stvari. Ništa javno - rekao je Teodosić i dodao:

- Prvi cilj je da dođemo zdravi na pripreme. Kada pričamo Mundobasketu, još je previše rano da pričamo o medalji ili o kvalifikovanju na Olimpijske igre. Već sam ovo rekao, ako budemo igrali kao što znamo i budemo se borili kako možemo, doći ćemo do dobrog rezultata.

Podsetimo, Orlovi će u grupi D na SP igrati protiv Italije, Filipina i Angole.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Putin R.S

    22. maj 2019 | 12:02

    Samo bez tebe. Milose nisi spreman, nemas kondicije, nemas utakmica nije fer da ti ides a da neko drugi sedi kuci zbog tebe.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA