≫ 

Poznati NBA trener stiže u Beograd, držaće predavanje na seminaru!

Sten Van Gandi trener Detroita, Orlanda, Majami Hita dolazi u Srbiju

  • 2

Poznati NBA trener Sten Van Gandi biće glavni predavač na 18. Beogradskoj trenerskoj klinici, koja se u organizaciji Udruženja košarkaških trenera Srbije, uz pomoć KSS, tradicionalno održava u junu, ove godine od 29. do 30. juna, i to u beogradskoj dvorani „Ranko Žeravica“.

Biće to prava prilika da naši treneri saznaju nešto novo od vrhunskog NBA trenera, koji je u NBA ligi radio od 1995. godine, prvo kao pomoćni trener u stručnom štabu Majamija, a zatim kao prvi trener Majami Hita (2003-2005), da bi zatim pet sezona vodio Orlando (2007-2012), pa četiri sezone bio šef struke Detroita (2014-2018).

Sten Van Gandi Printskrin: Youtube/Themantesdotcom

Beogradska trenerska klinika godinama unazad je imala kao predavače najveće stručnjake Evrope i sveta. Na renomiranoj Beogradskoj trenerskoj klinici prethodnih godina već su predavala velika NBA trenerska imena poput Grega Popovića, Dona Nelsona, Lerija Brauna, Majka D’Antonija…

VIDEO: Bogdan Bogdanović pokazao NBA foru na treningu Partizana

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA