≫ 

Sve čestitke, sine, čekamo te: Srbija dobija novog Dončića, Realov košarkaški biser u dresu Orlova! (FOTO)

Takmičarski gledano, Orlovi bi trebalo da održe kontinuitet sjajnih rezultata na koje su nas Đorđević i ekipa navikli

  • 11

Supertalentovani košarkaš Real Madrida Mario Nakić izabrao je i definitivno da nastupa za reprezentaciju Srbije, sudeći po objavi selektora Orlova Aleksandra Đorđevića.

- Sve čestitke, sine. Čekamo te - napisao je Đorđević uz fotografiju sa Nakićem, posle čega je usledio brz odgovor mladog igrača - Hvala puno, selektore.

Mladi košarkaš je rođen i stasavao u Beogradu gde je igrao za mlađe kategorije Zemuna i Partizana. Analogija sa Lukom Dončićem potiče otud što je, kao i kod Luke, i kod Marija presudniji bio uticaj majke i okoline gde je rođen.

Dončić je kao rođeni Ljubljančanin birao da igra za Sloveniju, uprkos tome što mu je otac Srbin Saša Dončić, dok je Mario kao rođeni Beograđanin birao dres Srbije, premda mu je otac Riječanin Ivo Nakić, čuveni košarkaš Cibone i Partizana.

Da podsetimo, Mario je 2001. godište, a nedavno je deo raskošnog potencijala pokazao i na završnom turniru juniorske Evrolige gde je Megi Bemaks u finalu ubacio 33 poena uz osam skokova i četiri asistencije. Sve to je pratio i rekordan indeks od 41 poena.

VIDEO - Bogdan šteluje šut za Kinu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ⭐️Iggy CZV⭐️

    24. maj 2019 | 08:27

    Bravo mali, bravo!

  • nibrS

    24. maj 2019 | 09:09

    "Ostajte ovdje..." Bravo mladi čovječe, jedini logičan izbor... Puno sreće u dresu reprezentacije Srbije a naravno i u klupskoj košarci...

  • Aleksandar

    24. maj 2019 | 00:47

    Ziv bio momcino!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA