≫ 

Da li je Miško Ražnatović ovom objavom najavio da će Jokić igrati za Srbiju na SP? (FOTO)

Mnogi su ovu objavu protumačili kao njegovu zagonetku

  • 4

Nikola Jokić je u četvrtak veče dobio veliko priznanje tako što je izabran u idelanu petorku NBA lige, što automatski znači da je Srbin zvanično najbolji centar pomenutog takmičenja!

Čestitku je vrlo brzo dobio od svog menadžera Miška Ražnatovića koji je objavio na svom Tviter nalogu ''zapalio'' navijače u Srbiji.

Zbog čega? Prvenstevno zbog činjenice da je okačio fotografiju Jokića u dresu reprezentacije Srbije, a ne u dresu Denvera u kom je srpski centar osvojio ovo priznanje.

Takođe, poznato je da Ražnatović unazad neko vreme zagonetkama na Tviteru najavljuje potencijalne transfere i bitne vesti, tako da su mnogi ovu njegovu objavu shvatili kao ''zagonetku sa poznatim rešenjem.''

Podsetimo, i Miloš Teodosić je nedavno rekao da veruje da će Srbija na SP u Kini igrati sa najboljim timom.

Možda u njemu bude mesta i za Marija Nakića koji je, kako stvari stoje, odlučio da odbije dres Hrvatske i obuče onaj Orlova.

VIDEO: Danilović veruje da će as Denvera igrati za Srbiju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Neki

    24. maj 2019 | 09:03

    Bravo Jokicu,još da pokidaš na Svetskom prvenstvu top....

  • Bl

    24. maj 2019 | 09:10

    Jel' ovo sad neka nova igra kladionice.... ili trebamo u crkvu svi da se molimo hoce li "on" igrati. Do tog datuma se treba prijaviti ko je moralan i castan javice i ranije i idemo dalje.

  • czdsbg1989

    24. maj 2019 | 08:38

    Smarate vise sa jokicem,zivimo u takvom vremenu da je najbitnije da se necije ime pominje,ali po cemu to nema veze..dosadni ste maksimalno svi do jednog koji samo o njemu pricate!cast je bila da dobijes poziv za reprezentaciju,borili su se da igraju za nju iako su igrali u NBA

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA