≫ 

Jokić potvrdio: Igraću za Srbiju na Svetskom prvenstvu u Kini!

Košarkaš Denvera ovom izjavom obradovao naciju

  • 93

Srpski košarkaš Nikola Jokić potvrdio je da će igrati za reprezentaciju na Svetskom prvenstvu i poručio da će dati sve od sebe da ekipa u Kini osvoji medalju.

Jokić je u izjavi za Tanjug potvrdio ono što se danima spekulisalo, a što je novom zagonetkom najavio njegov menadžer Miško Ražnatović u četvrtak veče.

- Veoma sam zadovoljan sa svim sto sam uradio u NBA protekle sezone. Imao sam sjajnu godinu, u kojoj sam nastupao na All staru i bio izabran u prvu petorku NBA. Za mene bi krunu ove cele sezone predstavljala medalja koju sam siguran da reprezentacija Srbije može da osvoji na Svetskom prvenstvu u Kini, i potpuno sam spreman da dam sve od sebe da se taj cilj ostvari - rekao je Jokić Tanjugu.

Jokić u dresu Srbije ima osvojeno srebro sa Olimpijskih igara u Riju.

Reprezetacija, Košarka, Srbija - Češka, Nikola Jokić Jokić u dresu reprezentacije Foto: Marko Todorović

- Kao selektor imam obavezu da sastavim spisak od najboljih igrača koji su u najboljoj formi, ali koji takođe zaslužuju da budu pozvani na preliminarni spisak zbog svog odnosa prema reprezentaciji. Posle toga se spisak sužava i igrači odlučuju hoće li da igraju na takmičenju za koje se spremamo. Rekao sam ovo odavno: povrede su jedini razlog koji prihvatam - nedavno je rekao selektor Orlova Aleksandar Đorđević.

Podsetimo, Srbija je na SP, koje počinje 31. avgusta ove godine, u grupi sa Italijom, Filipinima i Angolom.

VIDEO: Danilović je bio u pravu, Jokić će igrati na SP:

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ervin TT

    24. maj 2019 | 10:57

    AAAA MISEVI?!Da vas cujem sada?????????Sah mat!

  • SamoKazwm

    24. maj 2019 | 10:15

    Gde su sad ovi sto su lajali? Decko nije igrao kad nije ni trebao da igra. Poradio na sebi proteklih dve godine. I sad smo dobili centra za narednih 15. Ziv bio Jokicu!

  • ime

    24. maj 2019 | 11:19

    Sad ga mrzite koliko hoćete. :P

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA