≫ 

Jokićev brat je skovao tajni plan sa Miškom: Otkriveno je kada je odlučeno da Nikola igra na Mundobasketu!

Dugo se čekalo na ovu vest...

  • 8

Košarkaški agent, Miodrag Ražnatović, na gostovanju RTS-u otkrio je kada je doneta odluka da Nikola Jokić igra na Svetskom prvenstvu.

Ražnatović, koji zastupa Jokića, otkrio je i kako mu je prijala vest da je as Denvera u najboljoj petorci najjače lige sveta.

- Naravno, više mi je prijala informacija da je izabran za prvu NBA petorku, jer sam za reprezentaciju znao ranije - rekao je Ražnatović za OKO Magazin.

- Generalno gledano, otkad je došao u Beograd i kad smo počeli da sarađujemo, skoro sve odluke i razgovore vodio sam sa njegovim bratom Strahinjom , koji je mnogo pomogao u razvoju njegove karijere. Tako je bilo i ovaj put. 

- Pred početak sezone smo razmenili mišljenja i zauzeli stav da bi bilo zaista lepo da zaigra na Svetskom prvenstvu. Dogovorili smo se da će to tokom cele sezone biti tabu tema, da nećemo uopšte o tome pričati. Tako je bilo i na ol star vikendu, nismo otvarali pitanje, čekali smo kraj. Posle smo napravili telefonski sastanak i on je pričao sa Nikolom, razgovaralo se sa ljudima iz Denvera. Došli smo do zaključka da nema nikakvih smetnji da se Nikola odazove pozivu selektora Đorđevića.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 123

    24. maj 2019 | 19:06

    Bravo Misko moze se pricati o tebi ovo ili ono Ali si Majstor zvog Zanata

  • zemunac

    24. maj 2019 | 20:08

    zelim ti zlato u kini decko.....

  • Tanatos

    24. maj 2019 | 19:26

    Da li je uopste vecini ljudi jasno da o njegovom igranju u reprezentaciji odlucuje Misko...po njegovoj preporuci.Vec sada se zna da ponovo nece ucestvovati na sledecem prvenstvu Evrope,pa onda za olimpiske igre..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA