≫ 

Milan Tomić za skupštinskom govornicom: Zvezdin trener izrazio zahvalnost zbog velikog priznanja

Tim sa Malog Kalemegdana dobio priznanje

  • 4

KK Crvena zvezda dobitnik je laskavog priznanja Majska nagrada, u kategoriji sportske organizacije.

- KK Crvena zvezda mts dobitnik laskavog priznanja Majska nagrada koji dodeljuje Sportski savez Srbije. Na događaju koji je priredio Savez u Skupštini Republike Srbije bio je veliki broj zvanica, brojnih laureata, među kojima je bio i šampion ABA lige Crvena zvezda - saopštio je klub.

U obrazloženju Sportskog saveza Srbije upravo je osvajanje regionalnog trofeja ubrojeno kao kriterijum za dodelu ovog velikog priznanja.

Takođe, Sportski savez je spomenuo i ogroman doprinos Crvene zvezde u rezultatima Srbije jer su crveno-beli ponosno nosili dres sa državnim grbom u svim kategorijama i po pravilu ređali uspehe.

View this post on Instagram

KK Crvena zvezda mts dobitnik laskavog priznanja Majska nagrada koji dodeljuje @sportskisavezsrbije . Na događaju koji je priredio Savez u Skupštini Republike Srbije bio je veliki broj zvanica, brojnih laureta, među kojima je bio i šampion ABA lige Crvena zvezda. U obrazloženju Sportskog saveza Srbije upravo je osvajanje regionalnog trofeja ubrojeno kao kriterijum za dodelu ovog velikog priznanja, ali i ne samo to, već brojni uspesi kluba sa Malog Kalemegdana kako na teritoriji regiona, tako i širom Evrope u periodu za nama. Takođe, Sportski savez je spomenuo i ogroman doprinos Crvene zvezde u rezultatima Srbije jer su crveno-beli ponosno nosili dres sa državnim grbom u svim kategorijama i po pravilu ređali uspehe. Velika privilegija pripala je treneru Crvene zvezde mts Milanu Tomiću koji je govorio u ime svih laureata: ’’Velika je čast i zadovoljstvo što je nama dodeljena ova nagrada. Želeo bih da se zahvalim Sportskom savezu Srbije, predsedniku Saveza Davoru Štefaneku i svima koji su glasali za naš klub. Hvala vam svima’’, rekao je Tomić. Pored KK Crvena zvezda koja je dobio priznanje u kategoriji sportske organizacije, dobitnici Majske nagrade za 2019. godinu su još: Sportski savez Požarevca (teritorijalni sportski savez), Milan Aleksić (sportista u olimpijskom sportu), Jasmina Anđelković (sportista u neolimpijskom sportu), Dejana Bačko (sportista sa invaliditetom), Stoian Dobrev (sportski stručnjak), Nemanja Marijan (sportski funkcioner), Nedeljko Iljukić (sportski novinar), Mirko Butulija (posthumno - životno delo) i Miloš Mitić (posthumno - životno delo). 🏆🏀🔴⚪️👏🏼 #kkcz #WeAreTheTeam #SportskiSavezSrbije #MajskeNagrade

A post shared by KK Crvena zvezda mts (@crvenazvezdakk) on

Velika privilegija pripala je treneru Crvene zvezde mts Milanu Tomiću koji je govorio u ime svih laureata.

- ’Velika je čast i zadovoljstvo što je nama dodeljena ova nagrada. Želeo bih da se zahvalim Sportskom savezu Srbije, predsedniku Saveza Davoru Štefaneku i svima koji su glasali za naš klub. Hvala vam svima - rekao je Tomić.

Dobitnici Majske nagrade za 2019. godinu su još Sportski savez Požarevca (teritorijalni sportski savez), Milan Aleksić (sportista u olimpijskom sportu), Jasmina Anđelković (sportista u neolimpijskom sportu), Dejana Bačko (sportista sa invaliditetom), Stoian Dobrev (sportski stručnjak), Nemanja Marijan (sportski funkcioner), Nedeljko Iljukić (sportski novinar), Mirko Butulija (posthumno - životno delo) i Miloš Mitić (posthumno - životno delo).

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hogar

    24. maj 2019 | 21:01

    Sramno. Još ih nagradiše zbog one bruke u finalu. Jadno. Pih. Ako je morala Zvezda, bolje je da su FK klub. Joj gde mi živimo.

  • Coa

    24. maj 2019 | 21:43

    Kakva sramota, reakcija na varvarsko ponasanje istoimenih navijaca ?!?!?! Reakcija na ponasanje ministarske dece koja su u terenu pljuvala nase igrace I rukovodstvo. Eto to je reakcija u ovom slucaju normalna I umerena u odnosu sta smo kao Tim doziveli I preziveli u podgorici. I posle svega im je to bilo malo, pa su provokacijom I gadjanjem novinara pokusali da naprave haos I ovde, Ali im nije poslo za rukom. Razlika od skoro 100 poena govori o razlici u kvalitetu je razlog za dobitak laureata. Sve cestitke igracima, rukovodstu I navijacima naseg ponosa !

  • Perke

    25. maj 2019 | 21:23

    Predstavnic srpske vojske, Crkve, SANU-a i Crvene Zvezde bi trebalo redovno da se obracaju gradjanimaa Srbije sa govornice Skupstine Srbije..Ipak su to institucije, nesto najbolje sto postoji u ovom narodu...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA