≫ 

Mali je zver u najavi: Lebronov klinac prkosi logici gravitacije i sa 13 godina lagano lepi protivnike za tablu (VIDEO)

I kada Lebron Džejms ode u penziju, imaće ko da ga nasledi

  • 3

Jedan od najboljih košarkaša današnjice (a i svih vremena) Lebron Džejms već je prošao zenit svoje duge karijere, koja traje od 2003. u najjačoj ligi na svetu.

Godinu dana nakon što se po prvi put pojavio u ligi, dobio je sina koji je uz isto ime "Lebron Džejms" dobio samo dodatak "Jr". Broni Džejms danas ima 13 i po godina i već je u stanju da, poput oca nekada, teroriše svoje protivnike fizičkim predispozicijama.

To je pokazao na jednoj utakmici svoje "Krosrouds" škole iz Santa Monike, kada je poput starijeg Džejmsa neverovatno lagano skočio i zalepio rampu protivniku u visini obruča.

Ako se podsetimo da je Stef Kari, dvostruki MVP pre samo nekoliko nedelja protiv Hjustona promašio zakucavanje, onda je jasno kakva bi zver trebalo da postane ovaj dečak rođen oktobra 2004. godine.

 
 
 
View this post on Instagram
OOOOHH BLOCKED BY JAMES (JR) (via @br_hoops)A post shared by Bleacher Report (@bleacherreport) on

Ova "čejsdaun" blokada je podsetila i na onu koju je pre tri godine izveo njegov otac u finalu NBA lige, kada je izblokirao Andrea Igudalu i odigrao jednu od ključnih odbrana u seriji pre nego što je Kajri Irving trojkom rešio pitanje šampiona NBA lige.

VIDEO - Saša Pavlović o NBA, ujedu Šekila ONila, basketu sa Lebronom, jedrenju...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA