≫ 

Američki mediji napali NBA legendu: Skoti Pipen tuži dete od 5 godina zbog žvrljanja na kući od 10 miliona

Morao je da pribegne ovom potezu

  • 4

Skoti Pipen s vremena na vreme ume da iznenadi, a sada je žrtva spina stend-ap komičara kome je iznajmljivao luksuznu vilu. Dom nije čuvan kako dolikuje, a komičar tvrdi da je bivši NBA as tužio dete od pet godina zbog žrvrljanja markerima i bojicama po zidovima njegove kuće od 10 miliona dolara!

Zapravo, Pipen je tužio roditelje, Lindzi Glejzer i Džejkoba Vološina, a štetu meri na 100.000 dolara.

On je poručio preko američkih medija da su Glejzer i Vološin podbacili kao roditelji, uz opasku da su dozvolili ljubimcima da uriniraju gde stignu, uništen je nameštaj, ukradene pojedine stvari, a kasnilo se i sa plaćanjima računa.

Porodica je iznajmljivala kuću od oktobra 2017. do maja 2018, pošto je njihov dom bio oštećen u uraganu Irma. Dogovor je pao na 30.000 dolara mesečno, a dom ima šest spavaćih soba, devet kupatila i privatni dok.

Glejzer, inače stendap komičarka, kao da je želela da se revanšira...

- Iznenađen sam činjenicom da je Skoti Pipen živeo igde drugde osim u senci Majkla Džordana. Šalu na stranu, ko bi mogao da pomisli da će Denis Rodman ojačati odnose sa Severnom Korejom, i da će Pipen učiniti ludost poput optužbe na račun male devojčice?

 

 

Probao je da sve svede na čin žvrljanja, iako su okolnosti malo drugačije -  sam je na Instagramu objavljivao fotografije deteta kako žrvrlja gde stigne, a izneverio je poverenje koje mu je ukazano iznajmljivanjem. Ipak, američki mediji su se obrušili na Pipena, svođenjem cele priče na ono što je

VIDEO Luda žurka kod Lebrona na gajbi: Kralj Džejms se opušta uz tompuse

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • asdf

    2. jun 2019 | 12:24

    sta je on kriv,iznajmio im kucu,unistili mu je,nek naplati covek. I upravu je,sto nisu naucili dete sta da radi,a sta ds ne radi.

  • 😁

    2. jun 2019 | 12:15

    Pa ne tuži dete, nego tuži roditelje... U čemu je problem?

  • ГЦГ

    2. jun 2019 | 12:46

    има уговор о изнајмљивању стана у коме пише, сигуран сам, како се опходити према стварима (пажњом доброг домаћина), тако да кога год да је тужио (а није дете тужио), наплатиће се, а родитељима неће бити до стенд-ап комедије. Посебна је ствар, што родитељи ни након тужбе нису схватили да подижу будуће неваспитано и дивље дете. Уствари, знају то, ал их брига.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA