Svaka čast Jokiću, sa njim je mnogo lakše: Bogdanović u plavom dresu najavio uspeh Orlova! (VIDEO)

Srpski inrnacionalac dotakao se Svetskog prvenstva i dao svoje predviđanje ishoda finala NBA lige

  • 3

Košarkaški savez Srbije predstavio je nove dresove, a jedan od košarkaša koji je među prvima obuka novu opremu je Bogdan Bogdanović.

Reprezentativac Srbije je posle promocije prisutnim novinarima prokomentarisao novu opremu i dres.

- Lep je. Nadam se, sa uspehom će biti još lepši. Nova boja, nova ekipa, nova generacija, sve novo. Ranije su bile svetlije boje, ovo je teget, tamno plava. Sviđa mi se. Rekli su nam da će biti plavi, i eto, ovo je moderniji fazon. Nadam se da ćemo sa ovom bojom napraviti još više.

- Kada se okupimo počećemo konkretno da razmišljamo. Sada gledam završetke svih mogućih liga. Imaćemo vremena da se spremimo. Uželeo sam se utakmica. Medalja je najbitnija za sve nas.

VIDEO: Bogdan šteluje šut za Kinu

Srpski internacionalac osvrnuo se i na nastup Nikole Jokića u nacionalnom dresu i istakao koliko znači njegovo prisustvo.

- Biće nam sigurno još lakše. on je sigurno jedan od naših najboljih igrača. Mislim da nam je on i ovih godina sigurno falio. On je svojom i odlukom familije, posle naporne i teške sezone, tu. Svaka mu čast. Tu smo da ga podržimo i tu smo zajedno. Većsmo tokom kvalifikacija i Evropskom prvenstva imali breme favorita i polako se navikavamo na njega i ne obraćamo pažnju. Igramo svoju igru i idemo sa jasnim ciljem. tu smo da damo svoj maksimum

Na kraju Bogdan je analizirao i finale NBA lige u kojem se sastaju Golden Stejt i Torotno i istakao da igra Raptorsa opravdava njihov kvalitet.

- Nisu iznenađenje. Voriorsi su osakaćeni sa povredama i dosta se vidi koliko Durent i Klej Tompson znače tom timu. Toronto je kvalitetna ekipa. Sa najboljim skorom su i ušli u plej of. Sada su povratili prednost domaćeg terena, ali nije još kraj. Očekuje se povratak Tompsona i Durenta. Ako se vrata, mislim da će biti sedam utakmica.

Šta je još rekao Bogdanović na promociji novog dresa pogledajte u videu:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA