≫ 

Ispunjen prvi uslov za Partizanov povratak u Evroligu: Alba u finalu, "pozivnica" još bliža crno-belima

lepe vesti za crno-bele stigle iz Nemačke

  • 18

Košarkaši Partizana i dalje se nadaju Evroligi koje nisu uspeli da se domognu preko ABA tamičenja, a ohrabrujuće vesti po crno-bele stigle su iz Nemačke.

Tamo je Alba savladala Oldenburg 100:89 u trećoj utakmici polufinalne serije, pa će na megdan Bajernu u borbi za trofej. Ujedno, Berlinci su automatski obezbedili igranje u elitnom evropskom takmičenju, samim tim oslobodili jedno mesto za "vajld kard", a tu je šansa Partizana.

Alba je 17. klub koji je izborio Evroligu za sezonu 2019/2020, a za poslednje će Evroliga doneti odluku.

Partizan, naravno, nije jedini kandidat, u igri su, kao što je poznato, ruski klubovi Uniks, Zenit i Lokomotiva, ali i podgorička Budućnost.

Ostaje da se nadamo da će upravo beogradski klub, na osnovu svega što je godinama pružao najkvalitetnijem takmičenju, biti poslednji učesnik elite za narednu sezonu, uz Crvenu zvezdu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆🏀🏀🏀

    9. jun 2019 | 17:26

    Ма велике им шансе, хахах. И они и милогорци су за неко ципирипи такмичење. Каква ЕЛ? Е, ал умеју новинари некад да засмеју, али стварно😂😂😂

  • Zvezdas

    9. jun 2019 | 20:29

    Bilo bi extra za nasu kosarku kad bi i Zvezda i Partizan ove godine bili ucesnici Evrolige... I kad bi jednom ostavili po strani nase rivalstvo zarad nekih mnogo vecih uspeha

  • Zvezda

    9. jun 2019 | 17:42

    Samo tako mogu i da igraju EL, zasluženo nikad. Sad mi lupajte minuse i pišite u odgovorima šta je nekad bilo, ali odlično znate - BILO!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA