≫ 

Zvezda kažnjena sa 700 evra zbog nazivanja Trinkijerija ustašom od strane Delija!

Navijači crveno-belih vređali su na nacionalnoj osnovi trenera crno-belih, pa će klub sa Malog Kalemegdana morati da plati kaznu

  • 13

Košarkaški klub Crvena zvezda kažnjen je 84.000 dinara jer su njegovi navijači vređali trenera Partizana Andreu Trinkijerija i ubacivali čvrste predmete u teren u prvom meču finalne serije Superlige Srbije.

Direktor takmičenja Leon Deleon obrazložio je da je Zvezda sankcionisana zbog vređanja Italijana po nacionalnoj osnovi. Podsetimo, Delije su mu skandirale "Ustašo", aludirajući na to da po majci ima korene iz Hrvatske.

Kažnjen je i Trinkijeri sa ukupno 60.000 dinara zbog isključenja na jučerašnjoj utakmici u hali "Aleksandar Nikolić".

Partizan će morati da plati 18.000 jer, pored Trinkijerija, nije obezbedio prisustvo prisustvo igrača na konferenciji za medije, kao i Aleks Renfro 6.000 zbog tehničke greške.

U saopštenju se navodi da je Trinkijeri opomenut da javno ne kritikuje odluke sudija, a skrenuta je pažnja i arbitrima da koriste uređaje za proveru spornih sudijskih odluka.

VIDEO: Trinkijeri isključen sa utakmice

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Joker16

    11. jun 2019 | 12:42

    U jbt, mene da ste kaznili sa tom cifrom ja bih se nasmejao samo...

  • BatoRS-Delija

    11. jun 2019 | 14:37

    Ostavite GOSPODINA na miru.Imamo cast da takav covjek radi za srpsku kosarku.

  • Драган

    11. jun 2019 | 14:09

    Које казне 🤣🤣🤣🤣🤣Националистичко вређање иста казна као ѕа певање песама о Човић Весни. Иначе главни ствараоци те песме су били цигани док је Човић водио Фмп 🤣🤣🤣🤣🤣

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA