Nedović odgovarao na pitanje o spisku reprezentacije, a onda u čudu gledao Delije zbog rafala psovki (VIDEO)

Navijači su bili nemilosrdni prema sudiji, koji je bio u blizini Nedovića, dok su novinari uzimali izjavu od njega

  • 1

Srpski košarkaški reprezentativac, Nemanja Nedović, posmatrao je finale KLS između Crvene zvezde i Partizana, a u poluvremenu je porazgovarao sa medijima i aktuelnim temama.

On je poručio da je nedavno stigao u Beograd i da se u ovom periodu fokusira na terapije i oporavak i da će 10-15 dana pred okupljanje reprezentacije početi sa radom.

- Četvrti dan od kako sam u Beogradu, fokusiram se na terapije, na oporavak, negde tamo 10-15 dana pred okupljanje ću početi da radim nešto, a ovo vreme ću iskoristiti da se maksimalno odmorim i resetujem i da dočekam spremno okupljanje reprezentacije.

Nedović je imao sezonu punu uspona i padova, a konačno je uspeo da pronađe šta je bio uzrok povreda i trenutno radi na tome.

- Bilo je dosta problema sa aduktorom, ali je sve to kretalo iz leđa, tek sam na kraju sezone pronašao sve razloge zbog čega se sve to dešavalo. Rešavam, rešavao sam i tokom sezone, bilo je nemoguće jer se igralo na svaka dva-tri dana, nije bilo dovoljno vremena za oporavak, uvek sam se vraćao nedelju dana ranije, to nije prijalo mom telu, ali šta je tu je. Radim ono što mogu da kontrolišem, što je do mene, ostalo, nadam se da će me sreća poslužiti.

Košarkaška reprezentacija Srbije, Kopaonik, pripreme, Nemanja Nedović, Miloš Teodosić

Nemanja Nedović pored Miloša Teodosića; Foto: A. Nalbantjan

I naredne sezone će nositi dres Armanija iz Milana sa kojim ima ugovor do kraja leta 2020. godine.

- Da, Imam ugovor na dve godine, sledeća godina mi je poslednja godina ugovora, tako da ostajem u Milanu - rekao je Nedović, koji je prokomentarisao i finale između Zvezde i Partizana.

- Dosta dobro šutiraju i jedni i drugi za tri poena, igra se lepa košarka, očekujem da će biti sve brža i ružnija košarka kako se serija bude bližila kraju, ali eto, da uživamo malo i u košarci. Verujem da će Zvezda na kraju pobediti.

Reprezetacija, Košarka, Srbija - Češka, Aleksandar Saša Đorđević i Nemanja Nedović

Nemanja Nedović i Aleksandar Đorđević; Foto: Marko Todorović

Na pitanje o tome kako komentariše spisak reprezentacije i paklenu konkurenciju, Nedović nije uspeo da odgovori, jer je obezbeđenje pomerilo medije zbog početka drugo poluvremena, ali smo do Nedovića došli s druge strane, iz prvog reda tribina Pionira.

- Za sada mislim da niko nema problema sa povredama, tu su ovi momci koji igraju Tursku, Nemačku, siguran sam da će Sale taj spisak pre priprema da skrati, bitno je da smo svi zdravi, da smo sveži i spremni za to prvenstvo, pa ćemo videti - odgovorio je Nedović, pre nego što je grupa navijača počela žestoko da vređa sudiju, što je i kod Nedovića izazvalo reakciju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA