Bilo je suviše vruće da se igra produžetak: Zagorac nasmejao sve posle trijumfa Partizana!

Košarkaš Partizana istakao da ga ništa nije išlo na utakmici, ali da je imao dve opcije - da veruje u sebe ili da se preda

  • 2

Košarkaši Partizana pobedili su Crvenu zvezdu sa 73:72, u drugom meču finala Superlige Srbije i to trojkom Radeta Zagorca na 3 sekunde pre kraja.

Zagorac je posle meča prokomentarisao da su uslovi bili nemogući za igru i da je pitanje šta bi bilo da se ušlo u produžetak.

- Zahtevna utakmica i serija. Svi ste svedoci kako je teško igrati u hali iz raznoraznih razloga... Zagušljivo je, verujem da je i momcima iz Zvezde ovo jedna od najtežih utakmica. Mislim da ni mozak, ni mišići, ni telo ne mogu da funkcionišu, ali dobro... Jedni i drugi imaju iste uslove, jedni i drugi pružaju dobre partije - rekao je Zagorac novinarima posle utakmice i dodao:

VIDEO: Zagorac poveo navijanje, cela hala pevala u glas

- Nezahvalno je da pričam šta je bilo (na tajm-autu). Zamisao je bila da damo trojku ili dvojku da uđemo u produžetak, ali je previše vruća za produžetak -, rekao je uz osmeh Zagorac.

On je prokomentarisao svoj učinak na meču koji je bio jako loš 0-6 za tri i 2-9 ukupno iz igre:

- Sve vreme igrate, promašujete i ne ide kako zamišljate. Tada imate dve opcije – da se potpuno predate ili da budete svesni da gore od toga ne može - istakao je on.

VIDEO: Trojka Zagorca na tri sekunde pre kraja:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA