Ako me kazne zbog sakoa, i ja ću njih: Trinkijeri ne može četiri košulje da nosi na utakmici (VIDEO)

Trener Partizana istakao da su crno-beli dali sve što su imali da pobede na ovoj utakmici

  • 6

Trener Partizana, Andrea Trinkijeri, istakao je da je njegov tim odigrao loše u drugom meči finala, ali da su dali sve od sebe za pobedu. Partizan je pobedio Zvezdu sa 73:72 košem Zagorca u poslednjim sekundama.

On je dodao su uslovi za igru bili jako loši i da je morao da dođe u majici na konferenciji za medije.

- Ako me liga kazni jer nisam u sakou, ja ću njih jer ne mogu četiri košulje da nosim, ne mogu sa dva auta da dolazim, gde je jedan za garderobu. Bolje smo igrali u ponedeljak, ali ovo je bio jedini način da dobijemo. Zvezda je iskusna, čekali su da stanemo, da nas okrenu u trećoj četvrtini, bili smo predvidivi. Posle prve utakmice nisam se osećao poraženo. Danas smo dali sve što imamo, sada moramo da nađemo nešto novo za još jednu dobru utakmicu u subotu.

Odlučili ste se za pokeraški potez šut Zagorca?

- Ne igram poker. Kad sam došao u novembru pitao sam zašto je Partizan drugačiji. Nekoliko važnih ljudi su mi objasnili neke stvari. Svi žele da pobede, ali mi moramo da damo šansu našim igračima. Danas je Rade bio katastrofalan, to on i ekipa znaju. Nije mi se sviđala agresivnost sa tribina prema njemu.

Zvao sam tajmaut, spremio jedan naš specijal, ali je trener Zvezde zvao kontratajmaut, a svi mi imamo skauting, pa sam morao de menjam. Verujem u svoje igrače. Kad nešto daš, onda dobiješ. Trebao nam je visok igrač. Znao je da je loše igrao, bio je motivisan da pogodi. To je Rade - rekao je Trinkijeri.

VIDEO: Pogledajte pobednički koš Zagorca na derbiju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Munja

    12. jun 2019 | 23:10

    Sad vidim nema komentarisanja sudjenja? Nas čudno. Napad je najbolja odbrana.

  • Lud zbunjen

    13. jun 2019 | 01:38

    Nema više suđenje je li? Po prvi put ću ovo reći i znam da je neverovatno, ali i ove godine imamo većeg gospodina na klupi od partizana. Pored Tomića je jako teško ne biti gospodin, ali Trinki je i to uspeo. Svaka čast!

  • Trtoguz

    13. jun 2019 | 07:49

    A sada je sudjenje bilo dobro..kad izgubi partizan odma sudije krivo bilo da je kosarka ili fudbal

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA