≫ 

Zvezda reagovala posle poraza, čestitala Partizanu i "ogolila licemerje Mijailovića i Trinkijerija"

I posle druge utakmice finala stigla je reakcija, ponovo od poražene strane

  • 60

Košarkaški klub Crvena zvezda poručio je da "neće biti statista i mirno gledati ovo što se dešava", nakon druge utakmice finalne serije KLS šampionata protiv Partizana

Crveno-beli su poraženi u dramatičnoj završnici meča odigranog pred navijačima rivala, čije su ponašanje osudili, ali i kritikovali tandem Mijailović-Trinkijeri zbog licemerja. Klub sa Malog Kalemegdana je povodom minulog meča i svega što ga je pratilo, izdao saopštenje koje prenosimo u celosti:

KK Crvena zvezda mts čestita pobedu KK Partizan NIS u drugoj utakmici finala Superlige Srbije.

Kao klub nismo se oglašavali ni nakon prve utakmice finalne serije, iako smo imali mnogo razloga da budemo nezadovoljni suđenjem, koje je moglo direktno da utiče na krajnji ishod utakmice. Umesto toga, od početka finalne serije, a posebno nakon prve utakmice, naslušali smo se demagogije, namerno zamenjenih teza, neistina, dubokoumnih analiza o broju slobodnih bacanja i pritisaka na sudije i napada na ligu...

KK Crvena zvezda mts čestita KK Partizan NIS i predsedniku tog kluba "na odlično organizovanoj utakmici" u sredu 12.06.2019. godine koja je "ogolila" sve, na prvom mestu licemerje tandema Mijailović - Trinkijeri, onih koji su se uživeli u ulogu "žrtava" i nekakvih boraca za pravdu i čistotu srpske košarke. Valjda je jedan od vidova te borbe i morbidan "performans" valjda samo jasan i duhovit onima sa iščašenim i poremećenim umom: venci, cveće i sveće koji su se "volšebno" pojavili na drugoj utakmici finala, pa čak i na klupi KK Crvena zvezda nakon utakmice, što ih zaista simbolično stavlja u ulogu "grobara".

Nažalost svih - GROBARA SRPSKE KOŠARKE.

KK Crvena zvezda mts veruje da je navijačima našeg kluba sve jasno. Nećemo biti statisti i mirno gledati ovo što se dešava. Zato ih pozivamo da u subotu ispune dvoranu "Aleksandar Nikolić" i pomognu timu da dođe do nove pobede: bez uvreda, bacanja raznih predmeta, upaljača, kovanica, paljenja baklji, pljuvanja i raznoraznih "maštovitih” grobarskih "instalacija".

Podsetimo da se i Partizan, nakon poraza u prvoj utakmici, kroz izjavu predsednika Mijailovića negodovao zbog suđenja, čak najavio bojkot finala.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Alo

    13. jun 2019 | 19:04

    Izdaje saopstenje ugaseni klub sa sljake.Najvece zlo ovog drustva i najgori ljudi po svemu sede na celu fk i kk sekundaraca.

  • bolidi psttttttttttttt

    13. jun 2019 | 19:32

    hahah hahahhaha hahahhahah hahahhha hahahhahah hahahha hahah zvezda i POSTENJE hahahahhahahah da li ste vi normalni..dobili ste 5 tehnickih 3 namjerne nesportske 48 slobodnih bacanja i jedva sa 3 kosa dobili alo bolidiiii

  • Moralni Gmizavac

    13. jun 2019 | 22:14

    Dizanjem tenzije gospodin Čović pokušava da napuni halu! Opet se svadja sam sa sobom. Sad trazi novog Vujoševića. Imamo svi oči i vidimo sudjenje u prvoj utakmici, a videsmo i u drugoj kako bi trebalo!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA