≫ 

Trinkijeri kažnjen zbog majice, Partizan zbog baklji (VIDEO)

Treća utakmica između Crvene zvezde i Partizana igra se u subortu od 19 sati

  • 5

Trener košarkaša Partizan Andrea Trinkijeri kažnjen je sa 6.000 dinara zbog toga što se na konferenciji za medije pojavio u majici, što je u suprotnosti sa pravilima Košarkaške lige Srbije (KLS).

Trinkijeri je posle pobede svog tima protiv Crvene zvezde u drugom meču finalne serije plej-ofa Superlige, pred novinare izašao u majici zbog velike vrućine u dvorani "Aleksandar Nikolić".

Andrea Trinkijeri Foto: Telegraf

KLS u saopštenju navodi i da treneri, kada je temperatura u hali preko 25 stepeni, ako to žele, nisu u obavezi da nose sako, ali moraju da budu u pantalonama i košulji (cl.22 stav 2 Propozicija takmičenja).

Pored Trinkijerija, kažnjen je i KK Partizan sa 108. 000 dinara zbog toga što je u gledalištu upaljeno nekoliko baklji od kojih je jedna napravila dim koji se spustio do terena, kao i zbog toga što su gledaoci polili deo terena tečnošću i što su na teren bacili veliki broj sitnih čvrstih predmeta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ΓΑΥΡΟΙ ΜΟΥΝΙΑ

    13. jun 2019 | 18:38

    Prvo smo je sahranili na 147 derbiju u fudbalu sa narikačama ali kakva je to sahrana ako nema karanfila😂, ali dobro oni iz zamrzivača neće izaći to je ono što je sigurno🔐🐩🔐🐩🔐

  • Realan

    13. jun 2019 | 19:50

    Kakav je ovo cirkuzant. 0 trener! Samo ljuljaj odbranu sa 50 faulova na utakmici! Skola Duloa. Hahahahahah

  • Saki

    13. jun 2019 | 18:48

    Kad se partizan odmrzava da ga opet zamrznemo umesto ove dinamik igokee koju svako malo zamrznemo a ona se malo otkravi pa opet ode u zamrzivac

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA