≫ 

Određene sudije za 4. meč finala: Jedan je Belošević, a drugi strašno nervira Grobare!

Crvena zvezda igra za titulu, Partizan za nastvak serije

  • 19
Ilija Belošević Foto: Marko Jovanović

Određene su sudije za četvrtu utakmicu finala plej-ofa košarkaške Supelrige Srbije između košarkaša Partizana i Crvene zvezde koja se od 18 sati igra u „Pioniru“.

Sudijsku trojku za ovaj meč činiće Ilija Belošević, Uroš Obrknežević i Uroš Nikolić.

Kraj ili majstorica? Danas od 18.00 u Pioniru Partizan čeka Zvezdu u nameri da izjednači rezultat u finalnoj seriji Superlige na 2:2, dok gosti žele da već večeras slave novu titulu. Kvota na crno-bele je 2,10, a na crveno-bele 1,85. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Partizan - Crvena zvezda

Belošević i Obrknežević su vodili i drugu utakmicu finalne serije, koju je Partizan dobio trojkom Zagorca sa 73:72, dok je Nikolić bio jedan od trojice arbitara na trećoj utakmici odigranoj u subotu.

Da podsetimo, Obrknežević često se nalazio na meti Grobara, a svojevremeno ga je kritikovao i Dule Vujošević rečima " od ranije ne verujem Obrkneževiću".

Crvena zvezda vodi sa 2:1 u finalnoj seriji i potrebna joj je još jedna pobeda za odbranu titule.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Petar

    17. jun 2019 | 12:04

    Cemu pritisak,moze li jedan mec da prodje bez tenzija? Za sve je kriv KSS koji ne stiti sudije nego je pustio da ih rastrzu. Sada kad je video da moze i Italijan poceo da lici na Duleta.

  • Blok 45

    17. jun 2019 | 13:24

    Da se malo podsetmo : u finalu kupa u Nišu, ličnu grešku u poslednjoj sekundi, posle koga su izvedena slobodna bacanja i rešen pobednik kupa koji sudija je dosudio? Uroš Oberknežević. Tako da "grobari" dosta o teorijama zavere sekte Du Vu i onoga zalizanog žabara.

  • Sale Nis

    17. jun 2019 | 12:45

    Mislim da moze da se izvuce statistika. Da li postoji mec koji je sudio Belosevic a da je Partizan izgubio. Mozda su promili u pitanju...Tako da, gledamo peti mec 99%...!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA