≫ 

Dva miliona ljudi dočekalo nove NBA šampione, reper Drejk "udavio" košarkaše Toronta (FOTO)

Kanada slavi prvu košarkašku titulu

  • 4

Košarkaši Toronta proslavili su prvu titulu u istoriji franšize na ulicama tog kanadskog grada, uz prisustvo skoro dva miliona navijača u šampionskoj paradi. Reptorsi su sa 4:2 u finalnoj seriji savladali Golden Stejt i svrgnuli ih sa trona nakon dve godine dominacije.

Junaci trijumfa Toronta Lenard, Lauri, Ibaka, Gasol, i nezaobilazni najpoznatiji fan ekipe, reper Drejk, provozali su se u otvorenim "dabl-dekerima" kroz navijačku masu koja je oduševljeno klicala sportskim herojima. U centru pažnje bio je MVP finala Kavaj Lenard, uz njega je bila i majka, ali i Drejk koga su u stopu pratili telohranitelji.

Toronto ne pamti ovakav izliv slavlja na ulicama, definitivno je ovo najveća žurka u istoriji grada posvećena nekom sportskom uspehu, ali i uopšte.

Raptors Parade Basketball Najplaćeniji košarkaš Toronta Lauri sa peharom "Lerija O'Brajana" Foto: Tanjug/Ap
Raptors Parade Basketball Kajl lauri u retro desu Toronta i šampionskim peharom Foto: Tanjug/Ap

Gradonačelnik Toronta Džon Tori dan uoči parade zamolio je poslodavce da skrate radno vreme zaposlenih kako bi svi mogli da stignu na slavlje i uveličaju feštu.

Šampionska povorka je krenula od 10 sati izjutra, a autobusi sa prvacima NBA defilovali su kroz "Exhibition Place", potom kroz "Lake Shore Boulevard", odakle su svratili do svog doma "Scotiabank Arena"-e, a zavreštak je upriličen na gradskom trgu "Nathan Phillips".

Ništa ni ovog puta nije moglo da prođe bez repera Drejka, koji se ukrcao u autobus sa igračima i šepurio se uz šampione.

 
 
 
View this post on Instagram
Ma Fuzzy x A post shared by Toronto Raptors (@raptors) on

Raptors Parade Basketball Foto: Tanjug/Ap
Raptors Parade Basketball Foto: Tanjug/Ap

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA