Zagorac ne ide iz kluba: Oprostio sam se od ove sezone, a ne od Partizana (FOTO)

Bilo je spekulacija posle meča sa Zvezdom

  • 13
Rade Zagorac Foto: Marko Jovanović

Košarkaš Partizana Rade Zagorac negirao je da odlazi iz tabora crno-belih posle ove sezone.

Njegov tim je u ponedeljak uveče poražen od Crvene zvezde 76:75 i sa 3-1 u seriji, pa je ostao bez titule prvaka države.

Zagorac se nakon toga obratio navijačima i svima koji prate Partizan, što su pojedini mediji protumačili kao njegov oproštaj od kluba u kom je od prošle godine. Sada je odlučio da razreši tu dilemu.

- Post od sinoć se odnosio isključivo na "oproštaj" od upravo završene sezone i nema veze sa mojim budućim ostankom u Partizanu - napisao je Rade na svom Instagramu.

Foto: Instagram

Da podsetimo, on je u ponedeljak napomenuo između ostalog da se "stvari nisu završile onako kako je zamislio kad je došao".

- Ne želim da kažem hvala jer sam vaspitavan tako da se to u porodici nikada ne govori. Obostrano poštovanje i briga, to je ono što sam od vas dobio i nadam se uzvratio na neki način.

Bili ste svedoci mog rasta, mog pada pa opet. Nije se završilo onako kako sam zamislio kada sam došao, ali pametan čovek je pričao o različitosti tajminga kada rezultat ubira plodove rada.

Bolja vremena su pred nama, a sunce koje svih ovih godina dozivamo, hrabro probija sve oblake koji su ga zaklanjali. Dao sam ti godine, najbolje i najlepše - napisao je posle meča Zagorac.

VIDEO - Zagorac se izvinio Dobriću zbog povrede, pa prokomentarisao suđenje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikolaks

    18. jun 2019 | 14:19

    Ne zna se ko vise prodaje maglu i ljubav za sve pare da li je to Zagorac ili Trinkijeri....

  • djura dhuric

    18. jun 2019 | 14:21

    ostani obavezno jos dugo ,dugo...a andreana ,sta cemo s njom???!a bik ferdinand treba da se zalece i narednih sezina na protivnicku publiku

  • Www

    18. jun 2019 | 14:11

    MOZES ODMA I OD NAREDNIH SEZONA DA SE OPROSTIS...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA