≫ 

Ko će sa Lebronom u novi Spejs džem? Poznat spisak zvezda koje menjaju Divca, Birda, Barklija...

Tri NBA zvezde potvrđene, dve WNBA i jedna poznata glumica

  • 0

Novi nastavak legendarnog filma ''Svemirski basket'' se uveliko snima. Umesto Majkla Džordana u drugom delu glavnu ulogu imaće Lebron Džejms. Pored M-Džeja, u originalnom filmu iz 1996. učestvovalo je još nekolicina NBA zvezda, a biće ih i u ovom novom.

Uspeo je Lebron Džejms da ubedi scenariste, režisere ali kompaniju ''Warner Animation Group'' da je vreme da se snimi novi film posle 23 godine i da je on najbolje rešenje da zameni ''Njegovo leteće visočanstvo''.

Te 1996. pored Majkla Džordana u filmu su se pojavljivali i Leri Bird, Čarls Barkli, Patrik Juing, Magsi Bougs, Šon Bredli, Vlade Divac... Neka od najvećih i najboljih igrača ove ere košarke.

Od ranije sde zna da će glumačku ekipu predvoditi prelepa Soneka Marin-Grin, koja se proslavila po ulogama u serijama ''The Walking Dead'', ''The Good Eife'', ''One Upon a Time'', ''Star Trek: Discovery''.

Kako prenosi spotski novinar iz Amerike, Šam Čaranija, u novom nastavku, čija je premijera zakazana za 16.7.2021, pojaviće se i današnje NBA zvezde Demijan Lilard, Entoni Dejvis i Klaj Tompson. Takođe, pored njih će se pojaviti i dve zvezde i ženske lige, WNBA, Diana Taurasi i Neka Ogvumike.

 
 
 
View this post on Instagram
Who's excited about Space Jam 2? 🤔🔥 📷 (@jamal_boykin)A post shared by LeBron James 👑 (@kingljames) on

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA