Jokić je plakao u svlačionici, krivio je sebe: Nikolin saigrač otkrio tajnu našeg reprezentativca!

Tužno je bilo posle Portlanda...

  • 0

Španski košarkaš, Huančo Ernangomez, rekao je za AS da nije upoznao igrača koji bi bio sličan Nikoli Jokiću.

Razlog je pristup našeg reprezentativca, koji je sa velikom fanatičnošću odigrao plej-of NBA lige, u kojoj je malo ko na početku sezone davao velike šanse Denveru.

Nagitsi su postali hit lige, završili su je na vrhu zapada, ali su nijanse presudile u korist Portlanda u polufinalnoj seriji.

Jokić je tada izneo veći teret meča, nije imao pravu podršku da odvede ekipu do pobede, pa je krivio sebe za promašene šuteve u završnici, kad mu je već ponestalo snage i koncentracije.

- Kao osoba je neverovatan. Možda ne znate mnogo o tome, ali ja svaki dan provodim sa njim, veoma je skroman i radan momak. Radi u teretani svaki dan, uvek je sa trenerima, odigrao je sve utakmice u sezoni osim jedne, kada je bio izbačen.  Sada je napravio korak dalje i postao najbolji centar NBA, ušao je u prvu petorku, vodio je tim do konferencijskog polufinala - rekao je Ernangomez, uz jedan detalj koji mu je posebno ostao upečatljiv.

- U meču koji je bio poslednji, kada smo ispali iz plej-ofa, Jokić je meč završio sa skoro 20 skokova. Na kraju, počeo je da plače u svlačionici, krivio je sebe za eliminaciju i to je bilo prilično teško. Takve stvari pokazuju koliko on voli košarku i da će najbolje tek doći. On je verovatno najveći talenat kog sam u životu video.

VIDEO - Kako je Nikola Jokić zavoleo konje?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA