≫ 

Partizan pisao saopštenje zbog BAT presude: Finansijski smo stabilni, plaćamo sve obaveze

Reagovali su crno-beli ekspresno

  • 11

Košarkaški klub Partizan "blagovremeno ispunjava obaveze" prema svim bivšim igračima i trenerima sa kojima ima potpisan reprogram dugova, kaže se, između ostalog, u saopštenju crno-belih povodom "iznenadne" objave FIBA o dugovanju koje imaju prema Nikoli Milutinovu.

Iz tabora kluba iz Humske se pitaju "otkud baš sad" da se pojavi vest o dugovanjima prema bivšim igračima, s obzirom na to da je stigla neposredno pred odluku o dodeli "vajld karte" za preostalo mesto u Evroligi.

Saopštenje KK Partizan prenosimo u celosti.

Partizan NIS sa svim bivšim igračima i trenerima, uključujući i Nikolu Milutinova ima potpisane sporazume o reprogramu dugovaranja i obaveze iz tih sporazuma se ispunjavaju blagovremeno. Rata koja je dospela 15. novembra 2018. plaćena je na vreme, a klub u svom finansijkom planu ima plaćanje preostalih rata iz sporazuma postignutog u avgustu 2018.

Pre dva meseca, klub je u potpunosti isplatio potraživanja koja je agencija "Entersport LLC" imala prema Partizanu i na taj način okončao pravni odnos sa tom agencijom.

Potpisani sporazumi sa bivšim igračima i trenerima, kao i njihovo poštovanje, predstavljaju ključnu stavku u potpunoj finansijskoj stabilizaciji kluba, stoga u tim slučajevima Partizan NIS ne dozvoljava nikakve improvizacije.

Zbog čega se vest o slučaju koji je zapravo završen isplatom prema agenciji, odnosno sporazumom sa igračem koji se u potpunosti poštuje, pojavila u javnosti, KK Partizan NIS ne želi da nagađa. Indikativno je da se ona pojavila u trenucima neposredno pred odluku Evrolige o dobijanju specijalne pozivnice za učešće u najkvalitetnijem evropskom takmičenju za sezonu 2019/20.

KK Partizan NIS neće upirati prstom ni u koga, ali želi da još jednom istakne kako je klub finansijski stabilan, da svoje obaveze ispunjava na vreme i da zbog toga ne postoji nikakva opasnost da se klub nađe pod blokadom BAT zbog bilo kog dugovanja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Saki

    22. jun 2019 | 20:54

    EL trebate izboriti na parketu ali vi ste navikli sve postizati mufte tako i ganjate drzavu da vam kupi ucesce u EL pa dokle vise

  • nscz

    22. jun 2019 | 21:03

    Poznati ste po tome. Samo vas jos Misa Tumbas nije tuzio

  • Lopov

    22. jun 2019 | 20:58

    Saki jesi li popio propisanu dozu ,ne.presksci puno skodi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA