≫ 

Letoncima triler protiv srpskih basketaša, ništa od finala Svetskog prvenstva! (VIDEO)

Uspeli su Bulut i ekipa da stignu veliku prednost rivala, ne i da preokrenuna vrhuncu drame

  • 1

Basket reprezentacija Srbije nije uspela da se plasira u finale Svetskog prvenstva u Roterdamu "3x3" - u trileru Letonci su bili bolji i pobedili 22:19, dvojkom za trijumf minut i po pre kraja!

Srbija će igrati za "bronzu" protiv Poljske, a za titulu će se boriti favorizovani Amerikanci i Letonci.

Velika šteta za poraz, jer su Bulut, Majstorović, Savić i Vasić bili na pragu uzbudljivog preokreta nakon zaista lošeg starta i furiozne igre rivala. Letonci su imali vođstvo od 11:4, potom i 16:10, a onda su naši basketaši zaigrali kao u transu.

Majstorović je preuzeo odgovornoist, najjače povukao ekipu, Bulut je dvojkom primakao Srbiju na 19:18, nažalost nije ušao šut za preokret, pa su Letonci došli "do daha" - poveli su 20:19 i imali "meč loptu".

Oslonili su se igrači rivala na šut spolja u trenucima najveće drame, odbrana Srbije u reketu je bila granitna, pa nije bilo prolaza do koša. I upravo su "dvojkom" Letonci rešili triler, Miezis je imao mirnu ruku, pogodio za trijumf preko Majstorovića i veliko slavlje baltičke selekcije.

Pogledajte koš Letonaca za pobedu i njihovo neopisivo slavlje.

Foto: twitter/FIBA 3x3

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA