Telefon je "poludeo" kad smo uzeli Bitadzea: Predsednik Indijane Gogu opisuje kao nikad lakšu odluku

Pejsersi prezadovoljni što su "zgrabili" MVP-ja ABA lige

  • 4

Predsednik Indijana Pejsersa Kevin Pričard rekao je da nikad nije imao lakšu odluku pri draftovanju nekog igrača nego što je to bio slučaj sa gruzijskim centrom Gogom Bitadzeom.

Goga je izabran kao 18. pik u prvoj rundi drafta i Pričard je slikovito opisao šta je za njega potvrda da je napravio dobar izbor.

- To je kad telefoni počnu da vam zvone čim izaberete igrača. Nikad nisu zvonili kao što je to bio slučaj sad posle drafta. Možda su neki moji prethodni klubovi bili takođe u poteri, nikad nisam video ništa slično u svakom slučaju - rekao je Pričard na predstavljanju Gruzijca.

Pejsersi su bili spremni i da trejduju ako treba da bi dobili usluge Bitadzea.

- Najlakša odluka ikada u izboru na draftu, u vezi sa tom odlukom je bilo više konsenzusa nego sa bilo kojim drugim igračem. Recimo da su još tri ili četiri tima bila agresivna u želji da ga uzmu - dodao je Pričard.

Logično, posle drafta se postavilo i pitanje kako će se Bitadze uklopiti u novi roster uz Domantasa Sabonisa koji je odigrao dobru sezonu, a onda i Majlsa Tarnera.

- Mislio sam o tome celu noći i razmišljaću tokom leta. Igraćemo sa svim svojim adutima, a ako to znači dva visoka igrača na parketu istovremeno, iskoristićemo tu prednost - tvrdi trener Nejt Mekmilan.

VIDEO  - Jokić uručio MVP trofej Gogi Bitadzeu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA