Branko Lazić produžio ugovor sa Zvezdom: Ostaje više od 10 godina na Malom Kalemegdanu!

Kapiten crveno-belih obavezao se na vernost klubu do 2022. godine

  • 24

Kapiten KK Crvena zvezda, Branko Lazić, potpisao je u ponedeljak novi trogodišnji ugovor sa crveno-belima. Na Malom Kalemegdanu ostaje do 2022. godine!

Rekorder po broju odigranih utakmica u crveno-belom dresu i broju osvojenih trofeja (četiri ABA lige, pet državnih šampionata, četiri Kupa Radivoja Koraća i Superkup ABA lige) tako nastavlja svoju karijeru u crveno-belom dresu u kome od 2011. godine ispisuje najsvetlije stranice istorije kluba.

Branko Lazić (30 godina, 197 cm) kao jedan od najboljih defanzivaca u Evropi tokom prethodnih osam sezona u Crvenoj zvezdi postao i jedan od stubova napretka, kao i kasnijih uspeha kluba.

Osim regionalnih i domaćih trofeja, uspeha u Evrokupu i Evroligi, jedan je od najomiljenijih igrača navijača Crvene zvezde od kojih je dobio i nadimak „ministar odbrane" zbog ogromnog i beskompromisnog požrtvovanja na terenu, ali i poštovanja i odnosa kluba.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dr No

    24. jun 2019 | 15:55

    Laza je Lav... Jedino mi nije jasno kako neko ko je bio u mladjim kategorijama opasan suter, imao je i preko 40 poena po mecu, moze tokom karijere toliko da nazaduje u tom segmentu igre

  • Duche

    24. jun 2019 | 15:30

    Pa sto se mene tice mogao je i da ode.... Prosla sezona mu je bila najgora od kad igra kod nas, sumnjam da ce biti sta bolji....

  • Opa

    24. jun 2019 | 16:50

    Ljudi misle da je igrac samo ko da 20 poena,kada jedan spanulis kaze za lazica da je najbolji odbrambeni igrac u evropi sta vise reci. On je kao u fudbalu sto je bio klod makelele u realu,u senci bio a ogroman doprinos igri ali ljudima koji se ne razumiju u kosarku ne vredi objasnjavati

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA