Bogdanović na ivici velikog trejda: Divac ne želi Adamsa u Sakramentu

Oklahoma bi da se oslobodi Stivena Adamsa

  • 4

Čelnici Oklahoma Siti Tandera žele da u velikom trejdu razmene Stivena Adamsa zbog velike plate koja je veća od 25 miliona dolara, a jedan od kandidata za trampu bio je i srpski košarkaš Bogdan Bogdanović. 

Kako prenosi Met Džordž i 1140 KHTK radio, Tanderi žele da po svaku cenu izbegnu plaćanje poreza na luksuz i otvore prostor za dovođenje novih igrača, pa je jedno od rešenja trejd. Ipak, po obraćanju Sakramentu, koji j eu potrazi za kvalitetnim centrom, usledio je odbijanje od strane Vlade Divca koji je sa svojim saradnicima procenio da takav trejd nije u interesu Kingsa.

Sa jedne strane centar sa Novog Zelanda odradio je tek prvu godinu svog četvorogodišnjeg ugovora vrednog 100 miliona dolara, dok sa druge strane Bogdanović bi trebalo da zaradi sledeće sezone 9 miliona dolara. Takođe, srpski bek upisao je na 148 utakmica u NBA ligi prosek od 12.9 poena, 3.1 skok i 3.5 asistencija, uz jednu ukradenu loptu, što je sasvim dovoljno da se njegov odlazak ne uzme u razmatranje.

VIDEO: Bogdan hvata zalet za Svetsko prvenstvo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Markić

    24. jun 2019 | 19:54

    Izrastao je u vrhunskog igrača tako da je klub nebitan. Gde god da igra biće sve bolji i bolji!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA