≫ 

Mama ti si moj heroj, tata nisi tu: Emotivni Grk rasplakao celu halu posle MVP nagrade! (VIDEO)

Janis je bio u suzama po prijemu priznanja

  • 9

Grčki košarkaš Janis Adetokumbo posle blistave sezone u Milvokiju osvojio je MVP nagradu za najkorisnijeg igrača NBA lige, a tokom prijema priznanja održao je emotivni govor koji ga je rasplakao. 

Zvezda Milvokija prvo se osvrnula na motive koji su ga doveli do titule.

- Pre dve godine imao sam cilj u svojoj glavi, a to je da ću biti najbolji igrač lige. Uradiću sve što je potrebno da moj tim pobedi i da budem MVP - rekao je Janis, a onda je video svoju majku u publici:

- Ona je moj heroj. Kada si dečak, ne vidiš budućnost. Ako imaš dobrog roditelja, on vidi budućnost umesto tebe. Ona je uvek to videla u nama, uvek je verovala u nas, uvek je bila tu z anas, Ona je osnova naše porodice. Ti si moj heroj.

U nastavku kroz suze, grčki košarkaš sa puno emocija govorio je i o svom ocu, koji je preminuo 2017. godine, a koji je jedan od razloga njegovih blistavih partija.

- Takođe i moj otac. Želim da mu se zahvalim. Očigledno, on nije danas sa mnom. Svakoga dana kada kročim na parket, uvek mislim na njega i to me motiviše i gura da igram još jače i napredujem čak i kada osetim umor i nije mi dan.

Da podsetimo, na 72 odigrana meča, Adetokumbo je u proseku beležio 27.7 poena, šest asistencija i 12.5 skokova, a do titule je došao ispred Džejmsa Hardena i Pola Džordža.

VIDEO: Haos na proslavi NBA titule u Torontu! Centrom odjekivali pucnji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA