≫ 

Novi potpis na Malom kalemegdanu: Zvezda zacementirala pleja za Evroligu!

Posle uspešne sezone u klubu su odlučili da nastave saradnju sa Čovićem

  • 22
KK Crvena Zvezda, KK Partizan

Foto: Marko Jovanović

Plejmejker Crvene zvezde Filip Čović potpisao je u utorak dvogodišnji ugovor sa crveno-belima i na Malom Kalemegdanu ostaje do 2021.godine.

Plejmejker KK Crvena zvezda mts Filip Čović potpisao je u utorak novi dvogodišnji ugovor sa crveno-belima, i na Malom Kalemegdanu ostaje do 2021.godine! Bek Crvene zvezde mts bio je integralni deo uspeha Crvene zvezde u ABA ligi i Superligi Srbije i imao veliki udeo u titulama koje su crveno-beli osvajali u upravo završenoj sezoni.

Filip Čović

Filip Čović prilikom potpisivanja ugovora; Foto: KK Crvena zvezda

Filip Čović (30 godina, 180cm, plej) poneo je najveći deo tereta u organizaciji igre Crvene zvezde u najvažnijem delu sezone, završnici ABA lige i Superligi Srbije. U Regionalnom takmičenju uz prosek od 6 poena i skoro 6 asistencija po meču, svoj učinak podigrao je na najvažnijim utakmicama završnice protiv Partizana i Budućnosti na skoro 10 poena i 8 asistencija po utakmici.

Filip Čović

Čović sa osvojenim trofejima sa Zvezdom; Foto: KK Crvena zvezda

U Crvenoj zvezdi je od aprila 2018.godine, a sa crveno-belima je osvoji dve titule prvaka Srbije, ABA ligu i Superkup ABA lige:

- Potpisivanje novog ugovora sa Filipom je još jedan dokaz da imamo stabilnost, da igrači koji imaju iskustvo žele da ostanu u Crvenoj zvezdi, ali i da imamo ambicije u izuzetno napornoj sezoni koja nas očekuje. Nakon Bilija, Branka, i Filip je produžio saradnju sa klubom što govori i o ozbiljnosti sa kojom smo krenuli u prelazni rok. Čeka nas još dosta posla na tom planu -  rekao je direktor kluba Filip Sunturlić.

KK Crvena zvezda mts nakon novih ugovora Bilija Berona, Branka Lazića i Filipa Čovića, nastavlja dalje aktivnosti vezane za prelazni rok i o svemu će blagovremeno obaveštavati javnost.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dzoni

    25. jun 2019 | 13:08

    Filip je odlican za treceg pleja, boljeg od njega necemo naci, al nama trebaju jos dva dobra pleja, Teodosic, Jovic, Markovic nadam se da ce neko od njih doci

  • Sta ako

    25. jun 2019 | 13:12

    Covjek ce biti treca opcija na pleju, igrace vise Aba ligu, a doci ce dva provjerena pleja... Bez brige

  • Zvezda

    25. jun 2019 | 12:48

    🔴⚪🔴🌟🌟💪👏👏👏

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA