≫ 

SAZNAJEMO: Zvezda poslala ozbiljnu ponudu za Stefana Jovića, ali...

Jovićeva primanja iz prethodnog perioda premašuju ono što Zvezda za sada može da ponudi, pa trenutno nije realno da se vrati na Mali Kalemegdan

  • 8

KK Crvena zvezda zagrizao je za povratak Stefana Jovića na Mali Kalemegdan, a kako Telegraf saznaje, ponuđen mu je dvogodišnji ugovor prema kom bi mogao da prihoduje 500.000 evra po sezoni!

Povratak u Evroligu zahteva ozbiljnija pojačanja i ekipu koja može da parira na evropskom frontu, što tim Budućnosti u prošlom ciklusu nije uspeo, i pred brojnih pojačanja.

Ovaj put, Crvena zvezda želi da stub ekipe bude plejmejker koji je odavno afirmisan u evropskim okvirima, Jović to jeste još od prošlog mandata, a sada mu je istekao ugovor u Bajernu.

Ipak, Zvezda trenutno nije u mogućnosti da finansijski isprati ponude koje Jović još može dobiti, jedna od opcija je i da mu Bajern ponudi novi ugovor, o čemu će tek biti reči.

Kako Telegraf saznaje, trenutno nije realno da se Jović vrati na Mali Kalemegdan, a zanimljivo je i da je portal Basketballsphere preneo i kako Jovića želi Hjuston!

VIDEO: Kako su Zvezdaši iz Bajerna ispratili pobedu crveno-belih na derbiju

(B. V.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mickey

    25. jun 2019 | 15:07

    Jovic i Markovic dva vrhunska pleya...Prava pojacanja...

  • nscz

    25. jun 2019 | 17:08

    Kad Partizan moze da placa trenera 800,zagorca,lendejla i renfroa po 500 godisnje sto mi ne bi dali Jovicu 700-800

  • M-78

    25. jun 2019 | 15:44

    Prodas ga....pa ga vracas...cirkus

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA