≫ 

Lendejl još uvek nije igrač Žalgirisa, Partizan "koči" transfer Australijanca

U Kaunasu još uvek čekaju

  • 4

Australijanac Džok Lendejl još uvek nije pristupio Žalgirisu, iako je litvanski velikan još krajem minule sezone potvrdio akviziciju iz Partizana. U međuvremenu je reagovao beogradsku klub tvrdeći da je odlični "kengur" i dalje igrač crno-belih, a nove detalje sporne situacije izneo je direktor Žalgirisa Robertas Jevtokas.

- Ne vidim šta bi sada bilo drugačije, sve smo uradili prema propisima, sve je zapisano u ugovoru. Ali, iz nekog razloga, Partizan ima svoje argumente - rekao je Jevtokas za portal "24sek".

Nedugo pošto je Žalgiris "potpisao" Lendejla, oglasio se predsdnik Partizana Ostoja Mijailović sa stavom koji trenutno koči realizaciju posla. Očito je da će Litvanci morati da plate određeno obeštećenje za "slobodu" Australijanca.

On ima visoko obeštećenje koje je tri puta veće od njegovih godišnjih primanja. Samim tim, višestruko je veće od onoga što je Partizan za njega platio. Šta god da se desi, Partizan će biti u velikom plusu. Mi nismo donosili odluku da li ćemo ga prodavati. U ovom trenutku on nije slobodan igrač. On do kraja sezone ima obavezu da bude u klubu. Na kraju sezone može da ode uz veliko obeštećenje na koje on ima pravo da se pozove - rekao je prvi čovek KK Partizan Mijailović za Telegraf.rs.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA