≫ 

Marinović novi trener Borca!

Posle igračke karijere pred Markom Marinovićem je novi izazov

  • 0

Dugogodišnji kapiten Borca Marko Marinović Malina novi je šef stručnog štaba kluba iz Čačka.  

Kako prenosi Morava.infopredsednik kluba Predrag Pantović potvrdio je ovu informaciju i istakao da će Marinovićzvanično biti predstavljen u ponedeljak na konferenciji za novinare.

- Verujem u ambiciozne ljude i verujem da je naša misija kao kluba da dajemo doprinos razvoju košarke pravljenjem i igrača, ali i trenera. Mislim da je sledeći trener iz Čačka koji ima veliku perspektivu upravo Marko Marinović. Ako nismo uspeli da napravimo dogovor sa Vladom Jovanovićem i da evroligaškog trenera dovedemo u Borac, onda nam je cilj da napravimo evroligaškog trenera za budućnost. Mislim da Marko ima liderske osobine, što je uvek iskazivao, uvek je bio onaj koji je preuzimao odgovornost na terenu, koji je na osnovu ideja koje je imao i shvatanja igre pravio vrhunske rezultate. Mislim da su to osnovne karakteristike uspešnog trenera - rekao je  Predrag Peca Pantović.

On je istakao da neiskustvo Marinovića na mestu trenera ne treba da brine.

– Reći za Marka Marinovića da je čovek koji je košarkaški neiskusan je promašaj. On je od petnaeste godine profesionalni igrač, ima 21 godinu igračkog staža, a slobodno se može reći da je u poslednjih desetak godina bio trener na terenu – naglasio je Pantović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA