Šarenac pitao Nedovića o Đorđeviću i spisku pre odstranjivanja: Nemanja najavljivao tuču (VIDEO)

RTS je objavio novu epizodu emisija u susret Svetskom prvenstvu u košarci, a u poslednjoj epizodi bio je Nemanja Nedović

  • 1
Nemanja Nedović, Slobodan Šarenac Printskrin: Youtube/RTS Zabava - Zvanični kanal

Novinar RTS-a Slobodan Šarenac uradio je intervjue sa velikim brojem srpskih košarkaša, za koje je verovao da će biti na Mundobasketu u Kini. Jedan od njih je i Nemanja Nedović, za koga je malo ko verovao da neće biti ni na širem spisku Đorđevića, uz Nikolu Kalinića.

Šarenac je sa Nedovićem priču radio u Milanu tokom sezone gde je naš košarkaš nastupao za Armani, a tom prilikom su se u nekoliko navrata dotakli i predstojećeg Svetskog prvenstva.

Prisetio se Nedović rada sa legendarnim trenerima, Svetislavom Pešićem i Dudom Ivkovićem, a zatim se nadovezao na rad sa Đorđevićem.

- Duda i Pešić su malo više old skul treneri, rado se prisetim nekih događaja iz te sezone. Duda me je prvi put pozvao u reprezentaciju, večno ću mu biti zahvalan na tome, žao mi je što smo sarađivali samo jedno leto, mislim da sam mogao još mnogo da naučim od njega. Onda je došao Sale, koji je podmladio reprezentaciju, uveo neka nova pravila, novu kulturu i mislim da rezultati govore za sebe.

Reprezetacija, Košarka, Srbija - Češka, Aleksandar Saša Đorđević i Nemanja Nedović Aleksandar Đorđević i Nemanja Nedović; Foto: Marko Todorović

Pred kraj intervjua Šarenac je upitao Nedovića o predstojećem Mundobasketu, uz ogradu da je na Đorđeviću odluka koga će da zove.

Na pripremama u Beogradu te čekamo, posle i u Kini, ako dođete svi koje Đorđević može da pozove, to je na njemu odluka, ali  tu će biti opasna borba za poziciju?

- Sigurno, mnogi igrači imaju sjajne sezone, pogotovo na tim spoljnim pozicijama, mislim da svi žele da se pojave zdravi i spremni za rad. Tih prvih 15 dana koje ljudi ne vide i koji nisu dostupni javnosti, tu sve puca, sve je na vrhunskom nivou, nekad čak i na ivici tuče, to je sve ona sportska pozitivna tenzija i zaista je pravo uživanje sarađivati, takmičiti se i igrati sa takvim igračima.

Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Qwer

    3. jul 2019 | 16:24

    Al' ga dramatizujete, svaka čast. Čovek govori o žaru borbe za vreme priprema. Iz naslova se zaključuje kao da će on pokazati Saletu zašto nije pozvan.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA