≫ 

Navijač Partizana isprovocirao Kalinića: Igram samo za Vojvodinu, ili Jugoslaviju!

Sarkastično je odgovorio na Tviteru jednom navijaču Partizana

  • 16

I dalje je otpisivanje Nikole Kalinića i Nemanje Nedovića jedna od glavnih tema medija u Srbiji, ali i na društvenim mrežama.

Dok se mnogi čude zašto je Đorđević otpisao igrače za koje se verovalo da će biti nosioci ekipe u Kini, neki koriste priliku da se naslađuju izostankom Kalinića, koji je mnogima stao na žulj izjavama o Kosovu u prethodnih nekoliko meseci.

Neki od navijača Partizana posebno prednjače, a jedan takav tvit u kojem je Kalinić izvređan, izazvao je reakciju kod igrača Fenerbahčea.

Košarkašice Srbije večeras (20.30) će imati veliku podršku u Areni u četvrtfinalu Evropskog prvenstva protiv Švedske, a kvot da će slaviti je 1,30, dok je kvota na pobedu naše selekcije sa više od 7,5 poena razlike 1,85. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Srbija - Švedska

- Samo za Vojvodinu igram, ili Jugoslaviju - sarkastično je odgovorio Kalinić, koji je rođen u Subotici.

Nije poznato šta je tačno napisao momak kome je odgovorio, jer je kasnije obrisao tvit, ali se može videti u nekim drugim njegovim tvitovima, da je vređao Kalinića zbog priče o Kosovu i eksplicitnog snimka.

Nikola Kalinić je otpao sa šireg spiska reprezentacije Srbije, informaciju je prvobitno saznao iz medija, a kasnije ga je pozvao i selektor Đorđević, koji mu je objasnio zbog čega ga nema na spisku, a Telegraf je uspeo da sazna i šta mu je tom prilikom rekao i koji je pravi razlog što ga nema na spisku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rade

    4. jul 2019 | 13:26

    Čuj Kalinić i Nedović da budu nosioci igre i oni da budu glavni igrači u reprezentaciji pa to može da kaže neko ko nije baš u vaser vagi, pa oni i u klubovima gde igraju samo rupe popunjavaju, a to da će da igra za Vojvodinu to me ne čudi posle onih komentara za KiM. Samo i to će da bude malo sutra zato što Vojvodina nikada neće biti Država a Juge nema više.

  • Bgd

    4. jul 2019 | 13:41

    Dečko je izgubio kompas. Igraj košarku i ĆUTI, za ime Boga...

  • Bax

    4. jul 2019 | 13:10

    Decko se totalno pogubio, pada sve vise i vise.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA