≫ 

SAZNAJEMO! Teodosić na pregovorima sa Čovićem: Pet razloga zašto treba da prihvati ponudu Zvezde!

Iako mnogi ne veruju da je moguće, ali postoje realne šanse da kapiten košarkaške reprezentacije obuče crveno-beli dres

Miloš Teodosić još nema klub za narednu sezonu, a iako ima ozbiljnih ponuda poput Virtusa iz Bolonje, Olimpijakosa, i na kraju Makabija, koji su nudili 2,5 odnosno tri miliona evra po sezoni, naš as još uvek razmišlja.

Kako saznajemo, na stolu pored svih ponuda stoji i ona Crvene zvezde, koja ne može da se meri sa ponudama ostalih klubova, ali ima svoju težinu. Telegraf saznaje iz izvora bliskih igraču da je bio tokom vikenda bio u prostorijama Zvezde, gde je razgovarao sa Nebojšom Čovićem.

Iako mnogi smatraju da će se Teodosić rukovoditi novcem u nastavku karijere, postoji nekoliko razloga zbog čega bi mogao da prihvati ponudu Zvezde.

1. EVROLIGA I DOBRA EKIPA KOJU PRAVI ZVEZDA

 Zvezda je rešila da napravi respektabilan tim za sledeću sezonu. Zadržala je okosnicu ekipe Berona, Fajea, Perperoglua, Odža, Dobrića, Davidovca, Čovića Simanića, a dovela  Dženkinsa, Gista, Kuzmića, Brauna ( za sada)

U taj tim bi se Teodosić odlično uklopio, pogotovo u pik en rol igri sa Odžom, Kuzmićem, Gistom ili Fajeom. Nema šta, Zvezda ima tim za plej of Evrolige, a zašto ne i fajnal for. Za taj korak Teodosić može da bude tas na vagi.

KK Crvena Zvezda, KK Partizan Košarkaši Crvene zvezde osvojili su titulu prvaka Srbije Foto: Marko Jovanović

2. ABA LIGA NIJE TOLIKO ZAHTEVNA

S obzirom da Miloš igra poslednjih 10 godina u veoma jakim ligama u Evropi (VTB, Grčka, NBA) igranje u ABA ligi nije toliko zahtevno sa aspekta putovanja i snage timova. Uz Zvezdin tim, koji je izuzetno jak, mogao bi da ima i manju minutažu i tako se sačuva od povreda.

3. POSTAO JE OTAC I MOŽDA JE NAJBOLJE VREME DA U OVOM PERIODU DA BUDE KOD KUĆE

Miloš je u februaru dobio ćerku Petru, koja se rodila u Los Anđelesu, gde je provela dva meseca, a zatim su se vratili u Beograd. S obzirom na to da mu je supruga glumica i da verovatno lakše možda da odgovori ponudama iz Beograda logično je da ovu godinu budu u Srbiji. Pogotovo, jer su bake i deke i rodbina tu da pomognu oko deteta.

Aleks Marić, Miloš Teodosić u crveno-belom u vremnu kad je igrao za Olimpijakos protiv Partizana Foto: MN Press

4. OBEĆANJE DA ĆE DOĆI U ZVEZDU

Nekoliko puta je istakao da bi voleo da dođe u Zvezdu, ali ne na kraju karijere, već u zenitu, a to je upravo sada. Sa 32 godine i sa lepom pauzom i oporavkom koji je imao prethodni nekoliko meseci, Teodosić bi mogao da ima osveženje karijere dolaskom u Beograd. Ako neće sad u Zvezdu, kad će? Može da bude samo stariji, povređeniji i umorniji u narednim sezonama. Sa druge strane posle duže pauze kroz igranje u Zvezdi bi mogao da se vrati u ritam i revitalizuje karijeru na još nekoliko godina.

5. BIO BI IDOL NAVIJAČA ZAUVEK

Teodosić je veliki navijač Zvezde, ali i navijači bi ga prihvatili kao novog idola i najvećeg igrača koji je igrao u poslednih nekoliko decenija. A uz sve ako bi uspeo da odvede Zvezdu na fajnal for, postao bi božanstvo Severa.

VIDEO: Ovako je Teo govorio o Zvezdi u februaru ove godine

(D. S. /B. V.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • KK PARTIZAN ŠAMPION EVROPE 1992💪⚫⚪🏆🏁👑🇷🇸

    8. jul 2019 | 12:20

    Kako vas muci sto je Partizan bio Evropski šampion pa se sada svi tripujete😂😂😂a posebno je jos veca bol to sto je Partizan u novijoj istoriji bio na final four euroleague 2009/2010. Hvala bogu sto pripadam najvecoj instituciji ⚪⚫🏆🏁👑🇷🇸

  • Petar

    8. jul 2019 | 13:28

    Tako je, bravo Nebojsa institucijo. Mogu samo da te mrze dusmani. Teo dolazi, moli te i voli tvoja najbrojnija armija na Balkanu. Napred Zvezdo, Teo, Nebojsa zgazite ih sve!!!

  • Mare

    8. jul 2019 | 13:28

    Dosao nama Teo ili ne, previse smo se zapalili. Uspeh ogroman bi bio I top 8, F4 je totalno nerealan. Evroliga nikad nije bila jaca, nego sto ce biti sledece sezone. Znaci one najjace ekipe, sve sem CSKA su zadrzale okosnicu ekipe, sa malo promena. Sta reci za barsu tek koja je ulozila desetine miliona evra. Citam sad I Mozgov se verovatno vraca u Himki. Taj duo Sved-Mozgov njima lagano moze doneti top8, jer ako se ostvari, oni ce biti najbolji tandem u Evropi. Istina da smo nikad jaci, ali jednostavno smo previse poleteli. Samo treba da uzivamo, svih 17 meceva u BGu ko moze da gleda sa tribina Arene, da se ne desava da bude prazna ako ne krene

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA