≫ 

Pa u Zvezdu, nego gde će! Teodosićeva supruga otkrila u koji klub ide Miloš? (VIDEO)

Ponekad se i u pozorištu mogu čuti odgovori na goruća sportska pitanja

  • 36

Jedno od njih je među navijačima Crvene zvezde svakako i ono gde će Miloš Teodosić nastaviti karijeru i hoće li to biti u redovima crveno-belih.

Srpska glumica i supruga našeg košarkaša Jelisaveta Orašanin dala je navijačima kluba sa Malog Kalemegdana nagoveštaj koji su hteli da čuju svih ovih dana iza nas.

Ona je glumila u Hotel88 predstavi i u jednoj improvizaciji sa kolegom Vladom Aleksićem napomenula da bi Teo zaista mogao da zaigra za crveno-bele.

 

- Neka naša glumica glumila po hotelima, serijama nekim dibidus karijera nije ni bitno! Ona mačka upoznala tog košarkaša, ne znam ni kako se zove, nije ni bitno. Zabavljala se sa njim par meseci, otišla s njim u Los Anđeles... Šetala tamo malo kučiće po plaži. Onda zatrudnela pa porodila američko državljanstvo. Živ nisam da saznam gde će dalje?! - upitao je Aleksić u predstavi.

Na to je Teova supruga bila vrlo kratka, ali jasna: Pa u Zvezdu, gde će! - rekla je Jelisaveta. Istina ili ne, zagolicala je maštu Delija svojom replikom koja je vrlo brzo završila na društvenim mrežama.

VIDEO - Krstić za Telegraf: O Partizanovoj stazi uspeha, reprezentaciji i kumstvu sa Teom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA