≫ 

Teodosić doneo konačnu odluku, postaje jedan od najplaćenijih u Evropi: Čeka se reakcija Zvezde

Po svemu sudeći Italija najviše prija Teu

Kapiten košarkaške reprezentacija Srbije Miloš Teodosić trenutno je slobodan u izboru nove sredine, a za njegove usluge zainteresovani su brojni klubovi koji iz dana u dan šalju ponude na adresu srpskog košarkaša. 

Od ranije je poznato da Makabi, Olimpijakos, Armani i Crvena zvezda, u te kako, žele da u svoje redove dovedu iskusnog pleja koji će , po svemu sudeći, otići u Italiju.

Sa jedne strane, italijanska Republika prenosi da je Teo već doneo odluku, po kojoj će nastaviti karijeru u moskovskom CSKA. Oni ističu da je Milošu klub dobro poznat, da je u odličnim odnosima sa prvim čovekom kluba Vatutinom, a takođe, imao bi i veliku minutažu i glavnu ulogu u timu posle odlaska Serhija Rodrigeza iz kluba.

VIDEO: Čović o dolasku Teodosića u Zvezdu: Držim ga za reč koju mi je jednom dao

U prilog ovoj tezi ide i činjenica, navode Italijani, da se Virtus okrenuo ndrugim rešenjima na poziciji pleja, a takođe je reč o srpskim internacionalcima Stefanu Joviću i Stefanu Markoviću.

Ipak, prestižni košarkaški portal Eurohoops, tvrdi suprotno. Naime, prema poslednjim informacijama Teodosić je na pragu potpisa trogodišnjeg ugovora sa Virtusom iz Bolonje koji sa klupe predvodi selektor Srbije Aleksandar Đorđević.

Miloš Teodosić, Aleksandar Đorđević Đorđević i Teodosić na meču košarkaške reprezentacije; Foto: MN Press

Srpski košarkaš će, prenosi ovaj košarkaški portal, postati jedan od najplaćenijih košarkaša Evrope, a zajedno sa Đorđevićem, biće glavna uzdanica kluba koji će igrati Evrokup i pokušati da se domogne Evrolige.

S obzirom da se poslenjih dana sve više pričalo o Teodosićevom dolasku u Zvezdu, ostaje da se vidi reakcija crveno-belih koji će morati da se okrenu drugim rešenjima za upražnjeno mesto u timu.

VIDEO: Da li je Jelisaveta Teodosić u predstavi otkrila da će Teo igrati u Zvezdi?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pera

    13. jul 2019 | 11:42

    svi oni se vrate u Srbiju kad ih preko niko nece i onda kazu ljubav prema klubu domovini tra la la... ako sad nije dosao nemoj nikad ni da dodje

  • 0008034

    13. jul 2019 | 14:27

    Ok, izabrao je novac a ne srce. Samo je to trebao ranije da kaze a ne da nas vuce za nos. Sto se mene tice, zavrsio je za sva vremena, i nikada ga vise u Zvezdu ne bih ni pozvao ni primio. Pun mi je kofer "velikih" Zvezdasa koji bi u Zvezdu dosli par meseci pre nego sto odu u penziju. Srecan ti put Teo i daleko ti lepa kuca.

  • CG

    13. jul 2019 | 11:20

    Pa kako,mu najvise prija Italija kad ide u CSKA ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA