≫ 

Detalji udesa Kuzmića: Vraćao se sa svadbe, izgubio kontrolu, pa se isprevrtao! (FOTO S LICA MESTA)

Centar Zvezde i reprezentacije Srbije doživeo je udes kada se njegov porše sudario sa BMW-om

  • 37
Ognjen Kuzmić saobraćajna nesreća

Foto: A. Nalbantjan, www.prijedordanas.com

Ognjen Kuzmić doživeo je tešku saobraćajnu nesreću u Republici Srpskoj. Izvor portala Srpskainfo je istakao da je Kuzmić pre nesreće bio na jednoj svadbi u Prijedoru i da se jutros vraćao magistralnim putem Banjaluka-Prijedor kada se nesreća dogodila u Ramićima.

Usled kiše, kolovoz je bio klizav i savet vozačima je da se vozi sporije.Do udesa je došlo kada se beli porše Ognjena Kuzmića u kojem je bio sa prijateljem Bogdanom Ilićem sudario sa BMW-om u kojem su bili Marko Miljatović (32) iz Prijedora i Dražen Janjanin (30) iz Prijedora.

Ognjen Kuzmić saobraćajna nesreća

BMW je skroz uništen Foto: www.prijedordanas.com

Posle sudara porše se isprevrtao i završio u poljani.

KOŠARKAŠ ZVEZDE U KOMI

Kako nezvanično saznajemo Kuzmić ima povrede glave i grudnog koša i nakon operacije u Kliničko-bolničkom centru Republike Srpske plan je da se hitno prebaci u Beograd.

- Kuzmić je u direktnom sudaru polomio donju i gornju vilicu i trenutno je u komi.Po rečima doktora Vlade Đajića, nema hematoma na mozgu, ali su povrede vrlo ozbiljne i zahtevaju transport košarkaša u Urgentni centar u Beogradu."

Ognjen Kuzmić saobraćajna nesreća

Zbog udesa saobraćaj je na ovoj deonici jutros bio obustavljen, ali je nešto pre 8 časova normalizovan. Portparol PU Banjaluka Marija Markanović rekla je da je izvršen uviđaj i da će se preduzeti potrebne mere i radnje sa ciljem utvrđivanja svih okolnosti saobraćajne nesreće.

 

Podsetimo, Ognjen Kuzmić je karijeru počeo u banjalučkom Borcu, igrao je i za Čelik, Malagu, Huventun, Panatinaikos, a imao je i dvogodišnju NBA epizodu u Golden Stejt Voriorsima i bio je član šampionske ekipe 2015.

Sa reprezentacijom je osvojio srebrnu medalju na Evropskom prvenstvu 2017. Dobojac je igrao za Crvenu zvezdu u sezoni 2016/17. i nakon toga se preselio u Real Madrid. Nedavno se vratio u Zvezdu i sa klubom sa Malog Kalemegdana potpisao dvogodišnji ugovor.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikola

    14. jul 2019 | 10:36

    Kuzmara hocu ponovo da cujem nece moci preko Kuzmica u EL ove godine! Izdrzi brate najjaci si!

  • GROBARI Beograd

    14. jul 2019 | 10:36

    Ne daj se Kuzmo! Izdrži!

  • Strasno

    14. jul 2019 | 10:56

    Sta je sa momcima iz bmw-a?Brz oporavak svima!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA