≫ 

Ispovest čoveka u čiji auto je udario Kuzmić: Za dlaku smo izbegli smrt, a on se survao 200 metara!

Dražan Janjanin bokser iz Prijedora bio je suvozač u BMW-u na koji je naleteo porše Ognjena Kuzmića

  • 4
Ognjen Kuzmić saobraćajna nesreća

Foto: www.prijedordanas.com

Ognjen Kuzmić doživeo je tešku saobraćajnu nesreću kada je svojim poršeom udario u autombil BMW u kome je bio Dražan Janjanin bokser i njegov kum Marko Mijatović koji su lakše povređeni.

Janjanin se vraćao iz Nemačke sa boks meča i ispričao je za "nezavisne.com" kako je došlo do nesreće.

Dražan Janjanin

Dražan Janjanin prijedorski bokser Printskrin: Youtube/Video kanal

- Ušivena mi je ruka i imam još nekoliko povreda po telu, ali nisu to ozbiljne povrede kako je moglo biti, jer da nismo pobegli i udarili u bankinu pitanje je da li bismo kum i ja preživeli, rekao je za "Nezavisne" prijedorski bokser Dražan Janjanin (30)

Ognjen Kuzmić saobraćajna nesreća

Automobil Ognjena Kuzmića u provaliji Foto: www.prijedordanas.com

On je dodao:

- Išao sam iz Minhena sa meča i kum je došao po mene, srećom pa je kum bio priseban, Taj automobil se odjednom stvorio iskred nas, ne znam ni koja je to brzina bila. Kum je bio priseban pa je pobegao i udario u brinu (bankina). Da nas je udario drektno, pitanje je da li bismo ostali živi, ovako nam je otkinuo zadnji kraj odnosno zadnji levi točak i vrata su otkinuta a taj auto je projurio još 200 metara dole- rekao je Janjanin za Nezavisne.

Ističe da je njevog kum zadobio lakše povrede, a šokiran je činjenicom da su za dlaku svi mogli nastradati.

- Mi smo se bežeći, popeli na bankinu koja nas je odbacila i prevrnula na krov, taj auto je produžio i prevrnuo se u jarak. U šoku sam stvarno kasno sam došao, radio sam u Nemačkoj i taman krenem kući porodici, a eto umalo da poginem - ističe Janjanin.

Ognjen Kuzmić saobraćajna nesreća

Foto: A. Nalbantjan, www.prijedordanas.com

Podsetimo, Kuzmić je pre nesreće bio na jednoj svadbi u Prijedoru i jutros se vraćao magistralnim putem Banjaluka-Prijedor kada se nesreća dogodila u Ramićima. Usled kiše, kolovoz je bio klizav i savet vozačima je da se vozi sporije.

Do udesa je došlo kada se beli porše Ognjena Kuzmića u kojem je bio sa prijateljem Bogdanom Ilićem sudario sa BMW-om u kojem su bili Marko Miljatović (32) iz Prijedora i Dražen Janjanin (30) iz Prijedora.

(Telegraf.rs/nezavisne.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA